Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Økologisk Kødsovs af Lam - med tomat og urter, krydret med vadouvan

300 gram

Medlemspris
DKK 49,50
Normalpris
DKK 59,50
Bliv medlem og spar DKK 10,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Hakket kød fra lam brugt til naturpleje, grøntsager og det indiske blandingskrydderi vadouvan er basen for denne lidt anderledes og vanedannende kødsovs. Server den som du plejer at servere kødsovs på oksekød eller brug den til f.eks. musaka.

Den gode historie

Vores retter er til dig der ikke vil gå på kompromis, selvom det nogle gange godt må være nemt og hurtigt at lave mad. Det betyder, at du og din familie med meget god samvittighed kan nyde hver enkel ret, da de alle er lavet med stort fokus på dyrevelfærd, økologi og høj ernæringsmæssig værdi.

Vi har gjort os ekstremt umage med at skabe et udvalg af velsmagende og spændende retter med inspiration fra verdens forskellige køkkener. Alt er naturligvis udelukkende baseret på økologiske råvarer fra øverste hylde. I hver eneste ret har vi valgt at undlade tilsætningsstoffer så det du får er 100% naturligt.

Vi jævner med grøntsager i stedet for mel og mælkeprodukter. Du slipper ligeledes for fortykningsmidler, e-numre, konserveringsmidler eller anden form for kemi, men i stedet får du fuldt udbytte af det høje indhold af det økologisk kød, grøntsager og krydderier.

Sådan kan du gøre

Spis kødsovsen som den er, eller server den med dit favorittilbehør. Alternativt kan du prøve et af vores nemme forslag. Prøv for eksempel Broccoli med Mandler, Hjertesalat, Spinat og Bønner eller Spagetti med kulørte grøntsager 

Ingredienser:

*lammekød (70,6%), *tomater, *løg, *porre, *aubergine, *bladselleri, *gulerod, *squash, *oksebouillon, *tamarind, *selleri, *bacon, *sherry-vineddike, *timian, *salvie, *laurbærblade, *hvidløg, *peber, *korianderfrø, *rosmarin,*chili, *vadouvan, *sennep, *oregano, *løvstikke, *citron, havsalt.* = Økologisk.

Altid 100 % naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 1013kJ/ 242kcal, 21,6g fedt, heraf mættede fedtsyrer 10,5g, 2,0g kulhydrat heraf 0,9g sukkerarter, 10,7g protein, salt 0,15g.

Leveres som frostvare.

141,43 kr. pr. kg