Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Rigtigmad

Økologisk Kødsovs af Okse - med tomat og urter, krydret med røget paprika

350 gram

Medlemspris
DKK 44,55
Normalpris
DKK 49,50
Bliv medlem og spar DKK 4,95,- på denne vare.

Beskrivelse

En økologisk kødsovs, næsten som du kender den. Vi har dog gjort os ekstra umage og brugt kød og bouillon på ben fra fritgående kødkvæg, tilført masser af økologiske grøntsager og ditto røget spansk paprika for at skabe en smagfuld kødsovs der skiller sig markant ud fra andre gode kødsovse.

Den gode historie

Vores retter er til dig der ikke vil gå på kompromis, selvom det nogle gange godt må være nemt og hurtigt at lave mad. Det betyder, at du og din familie med meget god samvittighed kan nyde hver enkel ret, da de alle er lavet med stort fokus på dyrevelfærd, økologi og høj ernæringsmæssig værdi.

Vi har gjort os ekstremt umage med at skabe et udvalg af velsmagende og spændende retter med inspiration fra verdens forskellige køkkener. Alt er naturligvis udelukkende baseret på økologiske råvarer fra øverste hylde.  I hver eneste ret har vi valgt at undlade tilsætningsstoffer så det du får er 100% naturligt.

Vi jævner med grøntsager i stedet for mel og mælkeprodukter. Du slipper ligeledes for fortykningsmidler, e-numre, konserveringsmidler eller anden form for kemi, men i stedet får du fuldt udbytte af det høje indhold af det økologisk kød, grøntsager og krydderier.

Sådan kan du gøre

Spis kødsovsen som den er eller server den med dit favorittilbehør. Alternativt kan du prøve et af vores nemme forslag. Prøv for eksempel Squashspaghetti med Krydderurter, Pinjekerner og Hvidløg eller Lun Hvidkålssalat med Salatløg, Bacon og Purløg.

Ingredienser:

*oksekød (67,6%), *bacon (6,8%), *oksebouillon, *tamarind, *løg, *selleri, *porre, *gulerod, *sherry-vineddike, *tomat, *røget paprika, *korianderfrø, *peber, *laurbærblade, *salvie, *rosmarin, *hvidløg, *timian, *bladselleri, *chili, *oregano, havsalt. * = Økologisk. Altid 100% naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 697kJ / 167kcal, 11,1g fedt, heraf mættede fedtsyrer 4,5g, 2,0g kulhydrat heraf 0,7g sukkerarter, 15g protein, salt 0,34g

Leveres som frostvare.

127,29 kr. pr. kg