Vare tilføjet til kurv
VI LEVERER NU HVER TIRSDAG OG FREDAG.
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Økologisk Kylling i Selleri - med brunet smør, krydret med bukkehorn

Medlemspris
DKK 49,50
Normalpris
DKK 59,50
Bliv medlem og spar DKK 10,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Store stykker kylling, blad - og knoldselleri, vendt i en pureret sovs af knoldselleri, omhyggeligt tilsmagt med brunet smør og stødte bukkehornsfrø, hvis smag klæder såvel selleri som kylling. Harmoni og økologi går her hånd i hånd. 

Nettovægt 350 g.

Den gode historie

Vores retter er til dig der ikke vil gå på kompromis, selvom det nogle gange godt må være nemt og hurtigt at lave mad. Det betyder, at du og din familie med meget god samvittighed kan nyde hver enkel ret, da de alle er lavet med stort fokus på dyrevelfærd, økologi og høj ernæringsmæssig værdi.

Vi har gjort os ekstremt umage med at skabe et udvalg af velsmagende og spændende retter med inspiration fra verdens forskellige køkkener. Alt er naturligvis udelukkende baseret på økologiske råvarer fra øverste hylde.  

I hver eneste ret har vi valgt at undlade tilsætningsstoffer så det du får er 100% naturligt.

Vi jævner med grøntsager i stedet for mel og mælkeprodukter. Du slipper ligeledes for fortykningsmidler, e-numre, konserveringsmidler eller anden form for kemi, men i stedet får du fuldt udbytte af det høje indhold af det økologisk kød, grøntsager og krydderier.  

Sådan kan du gøre

Spis retten som den er, eller server den med dit favorittilbehør. Alternativt kan du prøve et af vores nemme forslag. Prøv for eksempel Bagt Knoldselleri med Bladselleri og Valnødder eller Ristede Skorzonerødder med Persille

Ingredienser*kylling (39,7%), *selleri, *kylingebouillon, *bladselleri, *løg, *smør, *sherryvineddike, *citron, *hvidløg, *laurbærblade, *timian, *rosmarin, *salvie, havsalt, *peber, *bukkehornsfrø.

* = Økologisk

Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g: Energi 362kJ/ 87kcal, 4,2g fedt, heraf mættede fedtsyrer 1,4g, 3,3g kulhydrat heraf  0,8g sukkerarter, 9,6g protein, salt  0,15g.

Denne vare leveres som frostvare.

141,43 kr. pr. kg