Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Rigtigmad

Økologisk Okse i Grøn Karry - med grøn peber og kokosmælk, mellem krydret

350 gram

Medlemspris
DKK 44,55
Normalpris
DKK 49,50
Bliv medlem og spar DKK 4,95,- på denne vare.

Beskrivelse

Langtidstilberedte tern af dansk kødkvæg og grøntsager i en aromatisk sovs på grøn karry, fed kokosmælk, hønsefond, løg, jordskokker, krydderier og krydderurter tilsmagt med grøn karryblanding fra Mandala. Ikke thai, ikke indisk, men helt sin egen og økologisk hele vejen igennem.

Den gode historie

Vores retter er til dig der ikke vil gå på kompromis, selvom det nogle gange godt må være nemt og hurtigt at lave mad. Det betyder, at du og din familie med meget god samvittighed kan nyde hver enkel ret, da de alle er lavet med stort fokus på dyrevelfærd, økologi og høj ernæringsmæssig værdi.

Vi har gjort os ekstremt umage med at skabe et udvalg af velsmagende og spændende retter med inspiration fra verdens forskellige køkkener. Alt er naturligvis udelukkende baseret på økologiske råvarer fra øverste hylde. I hver eneste ret har vi valgt at undlade tilsætningsstoffer så det du får er 100% naturligt.

Vi jævner med grøntsager i stedet for mel og mælkeprodukter. Du slipper ligeledes for fortykningsmidler, e-numre, konserveringsmidler eller anden form for kemi, men i stedet får du fuldt udbytte af det høje indhold af det økologisk kød, grøntsager og krydderier.

Sådan kan du gøre

Spis retten som den er, eller server den med dit favorittilbehør. Alternativt kan du prøve et af vores nemme forslag. Prøv for eksempel Aromatiske Blomkålsris med Forårsløg, Bønner og Mango eller Madpandekager af Jordskokker og Skorzonerødder.

Ingredienser:

*oksekød (45,7%), *kokosmælk, *oksebouillon, *peberfrugt,*løg, *grønne bønner, *aubergine, *pak-choi, *grøn karry, *grøn chili, *shoyu sojasauce,*galangarod, *kokosnektar, *limesaft, *kaffirlimeblade, *ingefær, *hvidløg, *lime, *peber, havsalt.* = Økologisk. Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 594kJ/ 142kcal, 10,1g fedt, heraf mættede fedtsyrer 6g, 2,8g kulhydrat heraf 1,2g sukkerarter, 10,4g protein, salt 0,30g. 

Leveres som frostvare.

127,29 kr. pr. kg