Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Rigtigmad

Økologiske Boller i Karry - næsten som i gamle dage, krydret med ostindisk karry

350 gram

Medlemspris
DKK 44,55
Normalpris
DKK 49,50
Bliv medlem og spar DKK 4,95,- på denne vare.

Beskrivelse

Uden at vi tror at vi fornærmer nogen, har vi opgraderet den gamle traver en smule. Rund og aromatisk bengalsk karrypulver, hønsefond, fed kokosmælk, masser af grøntsager, krydderurter og krydderier er basen i den gule sovs, hvor kødbollerne svømmer i. Og så fornærmer vi næppe heller nogen ved at sige at det hele er økologisk.

Den gode historie

Vores retter er til dig der ikke vil gå på kompromis, selvom det nogle gange godt må være nemt og hurtigt at lave mad. Det betyder, at du og din familie med meget god samvittighed kan nyde hver enkel ret, da de alle er lavet med stort fokus på dyrevelfærd, økologi og høj ernæringsmæssig værdi.

Vi har gjort os ekstremt umage med at skabe et udvalg af velsmagende og spændende retter med inspiration fra verdens forskellige køkkener. Alt er naturligvis udelukkende baseret på økologiske råvarer fra øverste hylde. I hver eneste ret har vi valgt at undlade tilsætningsstoffer så det du får er 100% naturligt.

Vi jævner med grøntsager i stedet for mel og mælkeprodukter. Du slipper ligeledes for fortykningsmidler, e-numre, konserveringsmidler eller anden form for kemi, men i stedet får du fuldt udbytte af det høje indhold af det økologisk kød, grøntsager og krydderier.

Sådan kan du gøre

Spis retten som den er, eller server den med dit favorittilbehør. Alternativt kan du prøve et af vores nemme forslag. Prøv for eksempel Aromatiske Blomkålsris med Forårsløg, Bønner og Mango.

Ingredienser:

Kødboller: *svinekød (29%), *loppefrøskaller, *løg, *æg. Karrysovs: *hønsefond, *jordskok, *æble, *kokosmælk, *gulerod, *kokosolie, *karry, havsalt, *peber.* = Økologisk. Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 396kJ/ 95kcal, 5,2g fedt, heraf mættede fedtsyrer 3,7g, 3,6g kulhydrat heraf 1,7g sukkerarter, 7,7g protein, salt 0,76g.

Leveres som frostvare.

127,29 kr. pr. kg