Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
VI LEVERER IKKE D. 31/5 (Kr. Himmelfart)
Rigtigmad

Økologiske Hakkedrenge - i bløde løg, krydret med madagaskarpeber

350 gram

Medlemspris
DKK 65,00
Normalpris
DKK 75,00
Bliv medlem og spar DKK 10,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Saftige hakkedrenge af hakket oksekød fra fritgående kødkvæg, nænsomt krydret med knuste grønne peberkorn fra Madagaskar og sennep fra Dijon. Serveret i bløde løg og vores brune sauce, lavet på ben af græsfodret kødkvæg og masser af grøntsager. At alt er økologisk kan næppe komme som en overraskelse.

Den gode historie

Vores retter er til dig der ikke vil gå på kompromis, selvom det nogle gange godt må være nemt og hurtigt at lave mad. Det betyder, at du og din familie med meget god samvittighed kan nyde hver enkel ret, da de alle er lavet med stort fokus på dyrevelfærd, økologi og høj ernæringsmæssig værdi.

Vi har gjort os ekstremt umage med at skabe et udvalg af velsmagende og spændende retter med inspiration fra verdens forskellige køkkener. Alt er naturligvis udelukkende baseret på økologiske råvarer fra øverste hylde.  I hver eneste ret har vi valgt at undlade tilsætningsstoffer så det du får er 100% naturligt. 

Vi jævner med grøntsager i stedet for mel og mælkeprodukter. Du slipper ligeledes for fortykningsmidler, e-numre, konserveringsmidler eller anden form for kemi, men i stedet får du fuldt udbytte af det høje indhold af det økologisk kød, grøntsager og krydderier.

Sådan kan du gøre

Spis retten som den er, eller server den med dit favorittilbehør. Alternativt kan du prøve et af vores nemme forslag. Prøv for eksempel Sauterede Peberfrugter med Rødløg og Endivie eller Grydestegt Blomkål og Persillepesto med Hasselnødder

Ingredienser:

*oksekød (27%), *æg, *bacon, *dijon sennep, *grøn peber. Sauce: *rødløg, *oksebouillon, *forårsløg, *perleløg, *tamarind, *løg, *selleri, *porre, gulerod, *sherry-vineddike, *tomatpuré, *røget paprika, *korianderfrø, *peber, *laurbærblade, *salvie, *rosmarin, *hvidløg, *timian, havsalt. * = Økologisk. Altid 100 % naturligt indhold. 

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 413kJ/ 99kcal, 5,1g fedt, heraf mættede fedtsyrer 0,7, 3,9g kulhydrat heraf 1,7g sukkerarter, 9,3g protein, salt 0,19g.

Leveres som frostvare.

185,71 kr. pr. kg