Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
VI LEVERER IKKE D. 31/5 (Kr. Himmelfart)
Rigtigmad

Økologiske Kødboller af Okse - i tomatsovs, krydret som på Sicilien

350 gram

Medlemspris
DKK 55,00
Normalpris
DKK 65,00
Bliv medlem og spar DKK 10,00,- på denne vare.

Beskrivelse

Saftige, krydrede kødboller lavet på kød fra fritgående dansk kødkvæg med revet Parmeggiano Regiano, løg og krydderurter i en grov tomatsovs med masser af grøntsager. Alt sammen økologisk, naturligvis.

Den gode historie

Vores retter er til dig der ikke vil gå på kompromis, selvom det nogle gange godt må være nemt og hurtigt at lave mad. Det betyder, at du og din familie med meget god samvittighed kan nyde hver enkel ret, da de alle er lavet med stort fokus på dyrevelfærd, økologi og høj ernæringsmæssig værdi.

Vi har gjort os ekstremt umage med at skabe et udvalg af velsmagende og spændende retter med inspiration fra verdens forskellige køkkener. Alt er naturligvis udelukkende baseret på økologiske råvarer fra øverste hylde. I hver eneste ret har vi valgt at undlade tilsætningsstoffer så det du får er 100% naturligt.

Vi jævner med grøntsager i stedet for mel og mælkeprodukter. Du slipper ligeledes for fortykningsmidler, e-numre, konserveringsmidler eller anden form for kemi, men i stedet får du fuldt udbytte af det høje indhold af det økologisk kød, grøntsager og krydderier.

Sådan kan du gøre

Spis retten som den er, eller server den med dit favorit tilbehør. Alternativt kan du prøve et af vores nemme forslag. Prøv for eksempel Squashspaghetti med Krydderurter, Pinjekerner og Hvidløg eller Sur-søde bløde Løg vendt med Palmekål.

Ingredienser:

Kødboller: *oksekød (30,1%), *løg, *æble, *æg, loppefrøskaller, *parmesan, *kapers, *salt, *chili, *timian, *rosmarin, *persille, *oregano, *basilikum. Tomatsauce: *tomater, *bacon, *æble eddike, *hvidløg, *olivenolie, *røget paprika, *peber, havsalt. * = Økologisk. Altid 100 % naturligt indhold.  

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 349kJ/ 84kcal, 3,2g fedt, heraf mættede fedtsyrer 0,9g, 3,6g kulhydrat heraf 2,0g sukkerarter, 8,7g protein, salt 0,97g.

Leveres som frostvare.

157,14 kr. pr. kg