Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Bavette af Økologisk Dansk Rigtigmad Okse

1000 gram

Medlemspris
DKK 131,25
Normalpris
DKK 160,00
Bliv medlem og spar DKK 28,75,- på denne vare.

Beskrivelse

Bavetten er en muskel der sidder på slaget, lige under tyndstegen. Den er løs i strukturen og relativt mager, hvilket gør det uegnet til at gennemstege. Så vær omhyggelig med tilberedningen og vælg en mere fedt marmoreret udskæring hvis du foretrækker dit kød gennemstegt.

Den gode historie

En Rigtigmad Okse er ikke bare en træt malkeko, men er af en decideret kødkvæg race. Det vil sige, at den er perfekt til at omsætte græs til velsmagende, fedtmarmoreret kød.  Dyrene søges ud blandt udvalgte bønder, hvis holdning til dyrehold stemmer overens med vores forestillinger om hvordan dyr skal leve. De er 100% økologiske og går på græs den største del af deres liv. For at undgå stress ved unødig transport, er dyrene slagtet lokalt af dygtige fagfolk. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Jeg krydrer kødet inden stegningen og bruger altid frisk kværnet sort peber og salt flager. Varm en pande op med lidt olivenolie og læg bavetten på panden eller grillen. Giv den en god stegeskorpe ved høj varme og steg den derefter 2 -3 minutter på hver side ved moderat varme. Lad bavetten hvile på en rist min. 5 minutter, inden du bruser den op på panden i en god klat smør, gerne tilsat et flækket fed hvidløg samt evt. friske timian- eller rosmarinkviste.  

Ingredienser:

Oksekød fra Rigtigmad Okse. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

131,25 kr. pr. kg