Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Rigtigmad

Flanksteak af 100% Græsfodret Økologisk Dansk Okse

600 -700 gram

Medlemspris
DKK 111,29
Normalpris
DKK 135,00
Bliv medlem og spar DKK 23,71,- på denne vare.

Beskrivelse

Vores flanksteaks skæres reelt af oksens mavemuskler. Det giver en løsere, men lækker struktur. Anvend flanksteaken som steaks, steg stykket helt og skær det i skiver eller skær det i strimler og brug det til sauteer eller i wokretter som kræver kort tilberedningstid. NB!Vi ved, hvor meget I elsker denne udskæring, det gør vi også. Desværre har vi kun mulighed for at få et begrænset parti hjem ad gangen. Det skyldes, at vi har taget et valg om at arbejde sammen med en mindre dansk producent, der er kvalitetsbevist og med en god historie. Vores landmand slagter kun et begrænset antal okser af gangen, så hele dyret bliver brugt, og da der fra naturens side kun sidder få flanksteak på dyret, kan det opleves, at udskæringen er udsolgt i ny og næ. Vi håber på din forståelse.

Den gode historie

Sydfynske Steensgaard er et økologisk princip-landbrug med en klar vision om, at genetablere forbindelsen mellem mennesker og mad ved, at fejre friske råvarer og genoplive godt håndværk med respekt for dyr og natur. De økologiske anguskvæg lever et frit udeliv på Steensgaards marker, og bliver udelukkende fodret med græs. Kvæget bliver nedlagt med riffel og slagtet i eget slagtehus, på den måde sikres det, at dyret ikke stresses forud for slagtningen. Kombinationen af græsfodring, et frit- og aktivt udeliv og stressfri slagtning betyder, at kødet får en optimal fedtsyresammensætning med essentielle omega 3- og 6 fedtsyrer, en fantastisk marmorering, og er af en kvalitet, som er helt enestående.

Sådan kan du gøre

Du kan naturligvis stege kødet som steaks, men prøv at skære det i ensartede strimler på tværs af fibrene. Krydr med salt og peber. Riv limeskal, ingefær, hvidløg, og chili på et fint rivejern. Tilsæt tamari-soja og evt. lidt fiskesovs og lad kødet marinere en halv time imens du laver en lækker frisk grøn salat, evt. med tyndt høvlede rå grøntsager. Tag kødet op og dup det med lidt køkkenrulle inden du lynsteger det ved høj varme i en wok eller på panden. Lad kødet køle lidt af og byd det til salaten.  

Ingredienser:

Oksekød fra Okse. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

171,22 kr. pr. kg