Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Flanksteak af Økologisk Dansk Rigtigmad Okse

600 -700 gram

Medlemspris
DKK 117,19
Normalpris
DKK 135,00
Bliv medlem og spar DKK 17,81,- på denne vare.

Beskrivelse

Vore flanksteaks skæres reelt af oksens mavemuskler. Det giver en løsere, men lækker struktur. Anvend flanksteaken som steaks, steg stykket helt og skær det i skiver eller skær det i strimler og brug det til saute’er eller i wokretter som kræver kort tilberedningstid.

Den gode historie

En Rigtigmad Okse er ikke bare en træt malkeko, men er af en decideret kødkvæg race. Det vil sige, at den er perfekt til at omsætte græs til velsmagende, fedtmarmoreret kød.  Dyrene søges ud blandt udvalgte bønder, hvis holdning til dyrehold stemmer overens med vores forestillinger om hvordan dyr skal leve. De er 100% økologiske og går på græs den største del af deres liv. For at undgå stress ved unødig transport, er dyrene slagtet lokalt af dygtige fagfolk. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Du kan naturligvis stege kødet som steaks, men prøv at skære det i ensartede strimler på tværs af fibrene. Krydr med salt og peber. Riv limeskal, ingefær, hvidløg, og chili på et fint rivejern. Tilsæt tamari-soja og evt. lidt fiskesovs og lad kødet marinere en halv time imens du laver en lækker frisk grøn salat, evt. med tyndt høvlede rå grøntsager. Tag kødet op og dup det med lidt køkkenrulle inden du lynsteger det ved høj varme i en wok eller på panden. Lad kødet køle lidt af og byd det til salaten.  

Ingredienser:

Oksekød fra Rigtigmad Okse. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

180,29 kr. pr. kg