Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

Hakkebøffer af Økologisk Dansk Rigtigmad Okse

4 stk., 360 gram

Medlemspris
DKK 46,88
Normalpris
DKK 55,00
Bliv medlem og spar DKK 8,13,- på denne vare.

Beskrivelse

Vore hakkebøffer er lavet på kød fra kødkvæg. Kødet hakkes to gange og har en fedtprocent på knapt 20, hvilket sikrer dig en saftig hakkebøf med et godt bid og en skøn stegeskorpe.

Den gode historie

En Rigtigmad Okse er ikke bare en træt malkeko, men er af en decideret kødkvæg race. Det vil sige, at den er perfekt til at omsætte græs til velsmagende, fedtmarmoreret kød. Dyrene søges ud blandt udvalgte bønder, hvis holdning til dyrehold stemmer overens med vores forestillinger om hvordan dyr skal leve. De er 100% økologiske og går på græs den største del af deres liv. For at undgå stress ved unødig transport, er dyrene slagtet lokalt af dygtige fagfolk. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene.

Sådan kan du gøre

Dup hakkebøfferne med lidt køkkenrulle. Krydr dem med friskkværnet sort peber og saltflager. Lad en svær pande blive rygende varm over ilden og læg bøfferne på panden. Steg hakkebøfferne 3 - 4 minutter på hver side, ved moderat varme og vend kun en gang undervejs for at få så sprød stegeskorpe som muligt. Lad hakkebøfferne hvile på en rist, så den sprøde stegskorpe bibeholdes. Kom imens smør på panden og steg heri løg snittet i fine både helt møre og bløde. Vend til sidst plukket bredbladet persille heri, smag til med salt og friskkværnet peber og juster med citronsaft. Anret løgene på et varmt fad. Brus hakkebøfferne op i smør på begge sider og server.

Ingredienser:

Økologisk Oksekød af Rigtigmad Okse. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

130,21 kr. pr. kg