Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Lever af Økologisk Dansk Ungkvæg

400 gram

Medlemspris
DKK 32,26
Normalpris
DKK 39,50
Bliv medlem og spar DKK 7,24,- på denne vare.

Beskrivelse

Leveren fra dyr der har græsset, er måske noget af det tætteste, som du kommer på superfood (hvis sådan noget findes). Masser af sunde fedtsyrer af den rigtig slags, masser af essentielle vitaminer og mineraler. Leveren fra ungkvæg er relativ mild i smagen.

Den gode historie

Vores økologiske oksekød stammer fra det Sydvestlige Jylland. På gården som ligger ved Tjæreborg, tæt på Vadehavet og vestkysten har Ingeborg (der er masser af Morten Korch i det navn) og Per Tinghøj dyrket økologisk landbrug siden 1998, hvor de overtog gården. På det tidspunkt var det ganske usædvanligt på de breddegrader. Her godt 20 år senere er det blevet ganske vist, at der er gode takter i økologi og godt 580 okser fordelt på 300 hektarer græsmarker ved Nationalpark Vadehavet, er et godt vidnesbyrd herpå. Græsset, dyrenes oprindelige føde, suppleres med foder fra parrets egne marker. Det tilbydes sammen med græsset for at sikre god og ensartet tilvækst, samt for at sikre spisekvaliteten sammen med den ernæringsmæssige værdi, som græsningen tilvejebringer. I de koldeste perioder går dyrene i de store, lune løsdrifter med ekstra meget dybstrøelse.

Sådan kan du gøre

Vores økologiske lever af ungkvæg egner sig fortrinligt til den klassiske stegt lever med bløde løg. Du kan evt. vitalisere løgene ved at koge løgene af med lidt citronsaft eller sherry-vineddike og vende bredbladet persille eller spæd spinat i løgene lige inden servering.

Ingredienser:

Økologisk ungkvæglever. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

80,65 kr. pr. kg