Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Nyretapper af Økologisk Dansk Rigtigmad Okse

600 -700 gram

Medlemspris
DKK 109,38
Normalpris
DKK 130,00
Bliv medlem og spar DKK 20,63,- på denne vare.

Beskrivelse

Onglet, nyretapper eller Hanger Steak. Kært barn har mange navne. Nyretappen regnes oprindeligt med som indmad og har da også en lidt mere intens og dyb smag end de sædvanlige udskæringer. Det er et mørt og saftigt stykke kød hvis man behandler det ordentligt, hvilket her betyder høj varme i kort tid, så resultatet ligger et sted mellem medium rare og rare til den rare side. Foretrækker du dit kød gennemstegt, skal du ikke vælge nyretapper, men i stedet en af vore andre skønne udskæringer.

Den gode historie

En Rigtigmad Okse er ikke bare en træt malkeko, men er af en decideret kødkvæg race. Det vil sige, at den er perfekt til at omsætte græs til velsmagende, fedtmarmoreret kød. Dyrene søges ud blandt udvalgte bønder, hvis holdning til dyrehold stemmer overens med vores forestillinger om hvordan dyr skal leve. De er 100% økologiske og går på græs den største del af deres liv. For at undgå stress ved unødig transport, er dyrene slagtet lokalt af dygtige fagfolk. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene.

Sådan kan du gøre

Dup kødet af med lidt køkkenrulle og krydr med salt og peber. Pensel kødet med olivenolie og drys gerne med lidt rosmarin kviste. Giv kødet 2 - 3 minutter på hver side for fuld skrald, enten på en god pande eller på grillen. Lad kødet hvile 5 minutter og giv det igen et svirp på panden eller grillen inde serveres. Drys med flagesalt. 

Ingredienser:

Oksekød fra Rigtigmad Okse. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

168,27 kr. pr. kg