Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Osso Buco af Økologisk Dansk Rigtigmad Okse

500 gram

Medlemspris
DKK 59,38
Normalpris
DKK 85,00
Bliv medlem og spar DKK 25,63,- på denne vare.

Beskrivelse

Osso buco skæres på tværs af kalveskanken, og er således en skive ben med marv omkranset af kød. Da kalve jo har det med at spadsere en del rundt, er muskelkødet på skanken temmeligt sejt, men til gengæld utroligt saftig, mørt og velsmagende, hvis du går grundigt til værks.

Den gode historie

En Rigtigmad Okse er ikke bare en træt malkeko, men er af en decideret kødkvæg race. Det vil sige, at den er perfekt til at omsætte græs til velsmagende, fedtmarmoreret kød.  Dyrene søges ud blandt udvalgte bønder, hvis holdning til dyrehold stemmer overens med vores forestillinger om hvordan dyr skal leve. De er 100% økologiske og går på græs den største del af deres liv. For at undgå stress ved unødig transport, er dyrene slagtet lokalt af dygtige fagfolk. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Start med at skære eller klippe gennem fedt og den tykke sene i osso buco skivernes kant. Så undgår du at stykkerne trækker sig og buler op, og dermed ikke bliver brunet ordentligt af under tilberedningen. Tør skiverne med køkkenrulle og krydr med salt, peber, reven citronskal, finthakket rød chili og frisk rosmarin på begge sider. Brun dem omhyggeligt på begge sider og tilsæt sherryvineddike, fintsnittet hvidløg, lidt kalvesky og hakkede tomater og løg. Braiser kødet 1 - 2 timer under låg ved svag varme. 

Ingredienser:

Oksekød fra Rigtigmad Okse. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

118,75 kr. pr. kg