Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Rigtigmad

Roastbeef af 100% Græsfodret Økologisk Dansk Okse

900-1000 gram

Medlemspris
DKK 175,50
Normalpris
DKK 195,00
Bliv medlem og spar DKK 19,50,- på denne vare.

Beskrivelse

Roastbeefen skæres af oksens andelår, og snøres op, så man får en pæn steg, med en ensartet overflade. Inderlåret er en relativ mager, men mør og velsmagende udskæring. NB! Vi ved, hvor meget I elsker denne udskæring, det gør vi også. Desværre har vi kun mulighed for at få et begrænset parti hjem ad gangen. Det skyldes, at vi har taget et valg om at arbejde sammen med en mindre dansk producent, der er kvalitetsbevist og med en god historie. Vores landmand slagter kun et begrænset antal okser af gangen, så hele dyret bliver brugt, og da der fra naturens side kun sidder få antal på dyret, kan det opleves, at udskæringen er udsolgt i ny og næ. Vi håber på din forståelse.

Den gode historie

Sydfynske Steensgaard er et økologisk princip-landbrug med en klar vision om, at genetablere forbindelsen mellem mennesker og mad ved, at fejre friske råvarer og genoplive godt håndværk med respekt for dyr og natur. De økologiske anguskvæg lever et frit udeliv på Steensgaards marker, og bliver udelukkende fodret med græs. Kvæget bliver nedlagt med riffel og slagtet i eget slagtehus, på den måde sikres det, at dyret ikke stresses forud for slagtningen. Kombinationen af græsfodring, et frit- og aktivt udeliv og stressfri slagtning betyder, at kødet får en optimal fedtsyresammensætning med essentielle omega 3- og 6 fedtsyrer, en fantastisk marmorering, og er af en kvalitet, som er helt enestående.

Sådan kan du gøre

Krydr omhyggeligt roastbeefen med salt og friskkværnet peber hele vejen rundt. Hak et par kviste frisk rosmarin og et par hvidløgsfed fint og tril stegen heri. Brun omhyggeligt kødet på en pande, i halvt olivenolie og halvt smør, og sæt herefter stegen i en forvarmet ovn ved 125 - 130 grader ca. 90 minutter, gerne på en rist. Tag stegen ud og lad den hvile, gerne 20 + minutter, inden den igen trilles i brusende smør på panden. Skær stegen i tynde skiver og server. 

Ingredienser:

100% økologisk oksekød. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

184,74 kr. pr. kg