Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Short Ribs af Økologiske Dansk Okse

500 gram

Medlemspris
DKK 54,04
Normalpris
DKK 69,50
Bliv medlem og spar DKK 15,46,- på denne vare.

Beskrivelse

Short ribs er den øverste del af tværrebet. Udskæringen er relativt fedt og kræver tilberedning over tid, men gør du dig umage, bliver resultatet mageløst. Saftigt, smagfuldt og med et skønt bid.

Den gode historie

Vores økologiske oksekød stammer fra det Sydvestlige Jylland. På gården som ligger ved Tjæreborg, tæt på Vadehavet og vestkysten har Ingeborg (der er masser af Morten Korch i det navn) og Per Tinghøj dyrket økologisk landbrug siden 1998, hvor de overtog gården. På det tidspunkt var det ganske usædvanligt på de breddegrader. Her godt 20 år senere er det blevet ganske vist, at der er gode takter i økologi og godt 580 okser fordelt på 300 hektarer græsmarker ved Nationalpark Vadehavet, er et godt vidnesbyrd herpå. Græsset, dyrenes oprindelige føde, suppleres med foder fra parrets egne marker. Det tilbydes sammen med græsset for at sikre god og ensartet tilvækst, samt for at sikre spisekvaliteten sammen med den ernæringsmæssige værdi, som græsningen tilvejebringer. I de koldeste perioder går dyrene i de store, lune løsdrifter med ekstra meget dybstrøelse.

Sådan kan du gøre

Gnid dine short ribs med olivenolie, hvidløg, rosmarin og citronskal og tilbered dem ved lav temperatur ca. 140 - 150 grader i 2,5 - 3 timer. Short ribsene egner sig også fantastisk til de klassiske franske braiserede retter med løg, bacon aromatiske krydderurter og masser af rødvin. 

Ingredienser:

Økologisk okse. Altid 100% naturligt indhold.

Leveres som frostvare.

108,06 kr. pr. kg