Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rigtigmad

Tern af 100% Græsfodret Økologisk Dansk Okse.

400 gram

Pris
DKK 88,00

Beskrivelse

Vore oksetern skæres af klumpen, som sidder på oksens bagben. Det er skært med lidt fedtmarmorering, så kødet ikke bliver tørt når det tilberedes. Brun ternene og tilbered kødet ved svag temperatur over lang tid. Lad det herefter trække i saucen inden servering.

Den gode historie

Vi får vores økologiske oksekød fra to udvalgte gårde i Danmark, nemlig Østergård og Sydfynske Steensgaard. Ens for dem begge er, at dyrevelfærd og et liv så tæt på det dyrene normalt ville leve fra naturens side, er af allerhøjeste prioritet. Når kalvene er vænnet fra, får de økologisk letfordøjeligt foder med højt energiindhold for at vokse ordentligt til, og blive robuste nok til at klare sig ude i det fri. Herefter lever de et frit udeliv i de måneder af året, hvor vejret tillader det, hvor de frit kan græsse, præcist sådan som kvæg altid har gjort det. Deres vækst sker meget naturligt, uden pres for at øge til-væksten. Sådan har kvæget det bedst, og bliver på den måde den bedst mulige næring og spisekvalitet for os. I årets koldeste måneder fodres kvæget med kløvergræs og hø fra marker og enge, og får der intet korn, majs eller kraftfoder. Alt kvæg bliver nøje udvalgt efter form, fedme og farve, så vi kun bruger ’de bedste dyr’. Vores økologiske kvæg har mindre end en times transport til slagteriet, hvilket giver stressfrie dyr. 

Sådan kan du gøre

Krydr ternene med salt og peber. Steg løg, hvidløg og peberfrugter i lidt smør. Tilsæt ternene tillige med rigeligt sød paprika, lidt tomatpure eller finthakkede modne tomater og en slat vand. Kog ternene ved svag varme til de er møre 1 - 2 timer og lad dem gerne trække mindst en time, inden du endeligt smager til og serverer.

Ingredienser:

Økologisk Okse. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

230 kr. pr. kg