Vare tilføjet til kurv
LEVERING HVER TIRSDAG OG FREDAG.
FRI FRAGT OVER 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER
Rigtigmad

Tournedos af Økologisk Dansk Rigtigmad Okse

2 stk., 400 gram

Medlemspris
DKK 164,06
Normalpris
DKK 195,00
Bliv medlem og spar DKK 30,94,- på denne vare.

Beskrivelse

Vore Tournedos’er skæres af den mest reelle del af oksemørbraden. Den er relativt mager og ekstremt mør, da mørbraden er en muskel der ikke er voldsomt meget i aktion. Steg altid en tournedos med omtanke så den ikke får for meget. Da kødet er meget magert, vil en gennemstegt tournedos meget nemt fremstå ekstremt tør og smagsløs.

Den gode historie

En Rigtigmad Okse er ikke bare en træt malkeko, men er af en decideret kødkvæg race. Det vil sige, at den er perfekt til at omsætte græs til velsmagende, fedtmarmoreret kød.  Dyrene søges ud blandt udvalgte bønder, hvis holdning til dyrehold stemmer overens med vores forestillinger om hvordan dyr skal leve. De er 100% økologiske og går på græs den største del af deres liv. For at undgå stress ved unødig transport, er dyrene slagtet lokalt af dygtige fagfolk. Gode madoplevelser og ditto ernæring skabes gennem respekt for mennesker, miljø og vigtigst for dyrene. 

Sådan kan du gøre

Tænd din ovn på 220 grader. Jeg krydrer kødet inden stegningen og bruger altid frisk kværnet sort peber og salt flager. Varm en pande op med lidt olivenolie og læg tournedos’erne på panden og giv dem en god stegeskorpe ved høj varme. Sæt panden i ovnen og giv dem 10 - 12 minutter. Lad tournedos’erne hvile på en rist min 8 - 10 minutter, inden du bruser dem op på panden i en god klat smør, gerne tilsat et flækket fed hvidløg samt evt friske timian eller rosmarinkviste.

Opskriften på Tournedos på sur-søde løg med emulsion af Persille og Estragon er en klar vinder. Så prøv den!

Ingredienser:

Økologisk Oksekød af Rigtigmad Okse. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

410,16 kr. pr. kg

Relaterede produkter
Medlemspris
DKK 63,29
Normalpris
DKK 74,50
Medlemspris
DKK 56,25
Normalpris
DKK 65,00
Medlemspris
DKK 62,50
Normalpris
DKK 75,00
Medlemspris
DKK 121,88
Normalpris
DKK 140,00
Medlemspris
DKK 126,56
Normalpris
DKK 145,00