Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00
Rigtigmad

Wokstrimler af 100% Græsfodret Økologisk Dansk Okse

400 gram

Medlemspris
DKK 84,60
Normalpris
DKK 94,00
Bliv medlem og spar DKK 9,40,- på denne vare.

Beskrivelse

Vore wokstrimler er skåret af okseinderlår fra fritgående dansk kødkvæg. Kødet er mørt så tilberedningstiden er relativt kort, således at det bliver færdigt samtidig med grøntsagerne når du laver en hurtig sautér eller wokret.

Den gode historie

Sydfynske Steensgaard er et økologisk princip-landbrug med en klar vision om, at genetablere forbindelsen mellem mennesker og mad ved, at fejre friske råvarer og genoplive godt håndværk med respekt for dyr og natur. De økologiske anguskvæg lever et frit udeliv på Steensgaards marker, og bliver udelukkende fodret med græs. Kvæget bliver nedlagt med riffel og slagtet i eget slagtehus, på den måde sikres det, at dyret ikke stresses forud for slagtningen. Kombinationen af græsfodring, et frit- og aktivt udeliv og stressfri slagtning betyder, at kødet får en optimal fedtsyresammensætning med essentielle omega 3- og 6 fedtsyrer, en fantastisk marmorering, og er af en kvalitet, som er helt enestående.

Sådan kan du gøre

Krydr omhyggeligt kødet med salt, friskkværnet sort peber, fintrevet hvidløgsfed, limeskal og saft, finthakket chili og ingefær, et skvæt hhv. Tamari-soja og fiskesovs. Vend det hele rundt og lad det marinere imens du gør grøntsagerne klar. Det kunne være forårsløg, grønne bønner, bønnespirer og bok-choy, som ordnes og skæres i ensartede stykker, strimler, trekanter etc. Varm en wok eller en pande godt op til den er så varm at den ryger. Si marinaden fra wokstrimlerne, men gem den. Dup strimlerne af på lidt køkkenrulle, kom lidt olivenolie på panden og lynsteg strimlerne 2 - 3 minutter hvorefter du tilsætter grøntsagerne og giver dem 2 - 3 minutter. Tilsæt marinaden og sving det hele sammen med 1/2 bdt. grofthakket frisk koriander.

Ingredienser:

Økologisk Okse. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

211,5 kr. pr. kg