Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
Rigtigmad

Wokstrimler af 100% Græsfodret Økologisk Dansk Okse

400 gram

Pris
DKK 88,00

Beskrivelse

Vore wokstrimler er skåret af okseinderlår fra fritgående dansk kødkvæg. Kødet er mørt så tilberedningstiden er relativt kort, således at det bliver færdigt samtidig med grøntsagerne når du laver en hurtig sautér eller wokret. Kombinationen af græsfodring og et aktivt udeliv giver en speciel fedtmarmorering og derfor en spise-oplevelse, der er helt enestående.

Den gode historie

Vi får vores økologiske oksekød fra to udvalgte gårde i Danmark, nemlig Østergård og Sydfynske Steensgaard. Ens for dem begge er, at dyrevelfærd og et liv så tæt på det dyrene normalt ville leve fra naturens side, er af allerhøjeste prioritet. Når kalvene er vænnet fra, får de økologisk letfordøjeligt foder med højt energiindhold for at vokse ordentligt til, og blive robuste nok til at klare sig ude i det fri. Herefter lever de et frit udeliv i de måneder af året, hvor vejret tillader det, hvor de frit kan græsse, præcist sådan som kvæg altid har gjort det. Deres vækst sker meget naturligt, uden pres for at øge til-væksten. Sådan har kvæget det bedst, og bliver på den måde den bedst mulige næring og spisekvalitet for os. I årets koldeste måneder fodres kvæget med kløvergræs og hø fra marker og enge, og får der intet korn, majs eller kraftfoder. Alt kvæg bliver nøje udvalgt efter form, fedme og farve, så vi kun bruger ’de bedste dyr’. Vores økologiske kvæg har mindre end en times transport til slagteriet, hvilket giver stressfrie dyr. 

Sådan kan du gøre

Krydr omhyggeligt kødet med salt, friskkværnet sort peber, fintrevet hvidløgsfed, limeskal og saft, finthakket chili og ingefær, et skvæt hhv. Tamari-soja og fiskesovs. Vend det hele rundt og lad det marinere imens du gør grøntsagerne klar. Det kunne være forårsløg, grønne bønner, bønnespirer og bok-choy, som ordnes og skæres i ensartede stykker, strimler, trekanter etc. Varm en wok eller en pande godt op til den er så varm at den ryger. Si marinaden fra wokstrimlerne, men gem den. Dup strimlerne af på lidt køkkenrulle, kom lidt olivenolie på panden og lynsteg strimlerne 2 - 3 minutter hvorefter du tilsætter grøntsagerne og giver dem 2 - 3 minutter. Tilsæt marinaden og sving det hele sammen med 1/2 bdt. grofthakket frisk koriander.

Ingredienser:

Økologisk Okse. Altid 100 % naturligt indhold. 

Leveres som frostvare.

220 kr. pr. kg