Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt fra kun 25,- / Gratis fragt fra 1.000,-

ASIATISKE SPYD med små fiskefrikadeller

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
Ca. 25 min
PERSONER
4
En nem og alternativ måde at bruge vores skønne små fiskefrikadeller på. Få børnene til at hjælpe med at lave de små spyd.

DET DU SKAL BRUGE
  1. Mini Fiskefrikadeller
    Taget ud fra frost og tøet op i køleskabet natten over.
  2. Forårsløg
    Befriet for det yderste lag
  3. Mango, modne men faste
    Skrællede og skåret i lange skiver
  4. Shiitake svampe
    Befriet for stokken
  5. Grøn chili
    Befriet for stilk og kerner og finthakket
  6. Rød chili
    Befriet for stilk og kerner og finthakket
  7. Hvidløg
    Pillede og finthakkede
  8. Mandala karrypulver
    Vælg din favorit i sortimentet
  9. Økologisk Lime
    Den grønne skal, men kun saften af den ene.
  10. Jomfru olivenolie
  11. Uraffineret havsalt
  12. Friskkværnet sort peber
  13. Bambus spyd
    Lagt i koldt vand mindst en time før de skal bruges
  14. Friske krydderurter som Koriander, jernurt, citronmelisse, purløg, estragon, blomsterkarse mm.
    De små fine blade pukket af og lagt i koldt vand
SÅDAN GØR DU

TIP!

Du kan sagtens tilføje andre grøntsager som bok-choi, spidskålstrekanter, tomater eller hvad du nu er vild med, og som passer i smagen.

 

1. Tænd og klargør din grill i god tid, så den er god varm, når du skal grille.

 

2. Marinere mango, forårsløg og shiitake svampene i olivenolien blandet med limesaft og skal, karrypulver, chili og hvidløg.

 

3. Stik de marinerede grøntsager og fiskefrikadellerne skiftevis på spyddene.

 

4. Grill spyddene 2 - 3 minutter på hver side til frikadellerne er gennemvarme og grøntsagerne tilberedte.

 

5. Anret spyddene og drys krydderurterne henover.

 

6. Server spyddene med f.eks aromatiske blomkålsris.

 

God fornøjelse og velbekomme fra Thomas Rode