Vare tilføjet til kurv
NYT: Levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

ANDERILLETTE, delikatesse til mange

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 30 MIN.
PERSONER
5-6
Den klassiske franske delikatesse, her i en version på and. Tilsæt gerne nødder, stegte svampe mm

DET DU SKAL BRUGE
  1. Svinebryst
    uden svær i grove tern
  2. Andekød
    Skært (udbenede lår uden skind )
  3. Uraffineret havsalt
  4. Sort peber
    friskkværnet
  5. Andefedt
  6. Et skvæt vand
  7. Evt. et skvæt cognac
  8. Nelliker
    knuste
  9. Enebær
    knuste
  10. Allehånde
    knuste
  11. Bouquet garni
    laurbærblade, timian, rosmarin, salvie
SÅDAN GØR DU

TIP!

Riletten er en fremragende måde at få brugt seje ug ukurante dele af f.eks lam, rådyr samt i sær lår af gråænder og fasaner som kan være yderst svære at få noget fornuftigt ud af. 

 

1.Kom kødet, krydderier, bouquet garni, vand, cognac og andefedt i en tykbundet gryde og bring den langsomt i kog. Kom de knuste krydderier i et kaffefilter og bind det med lidt køkkensnor og kom det i gryden med, bouquet garni’en.

 

2. Skru ned for varmen og lad riletten små simre ca 2,5 timer

 

3. Si væsken og fedtet fra kødet, som herefter moses og findeles med en gaffel. Rør igen væsken og fedtet i kødet og smag til med salt.

 

4. Kom rilletten i en helt ren skål og dæk den med andefedt. Holder sig nemt i min. en måned i køleskabet.

 

Velbekommer