Vare tilføjet til kurv
NYT: Levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

CONFITEREDE ANDELÅR i en salat af fennikel og figner

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 30 MIN.
PERSONER
4
Vores confitterede andelår er som skabt til at servere på klassisk fransk manér: Med kartoffeltern stegt i fedtet fra lårene og en simpel salat vendt i en syrlig vinaigrette med masser af kontrast til de fede lår. Men prøv også denne opskrift, som både er velsmagende på en varm sommerdag og et dejligt indslag på efterårsmenuen. (Forret til 4 personer)

DET DU SKAL BRUGE
  1. Økologiske danske confiterede andelår
    Optøet i køleskabet natten over
  2. Fennikel
  3. Hjertesalat
    Skyllet og flækket på langs, lagt i isvand
  4. Modne figner
    Skåret i sjettedele
  5. Frisk Kørvel
    Bladene plukket af og groft hakket
  6. Rucola
    Skyllet og lagt i koldt vand
  7. Fennikelfrø
    Ristede på en tør pande
  8. God vinaigrette
SÅDAN GØR DU

1. Tag lårene ud af poserne og læg dem på en varm pande med lidt af det fedt der hænger ved. Gem resten af fedtet. Steg lårene sprøde på skindsiden ved moderat varme til skindet er helt sprødt. Vend lårene, sluk for varmen og lad dem hvile imens du laver salaten.

 

2. Vask fenniklerne, skær toppen af og fjern det yderste lag. Skær knoldene i kvarte fra top til rod og skær dem efterfølgende i tynde skiver på et mandolinjern. Læg de tynde skiver i iskoldt vand.

 

3. Bland hjertesalatblade, fennikelskiver, rucola og figenbåde med de plukkede kørvelkviste og vinaigretten tilsat fennikelfrø i. Anret de lune plukkede andelår ovenpå.

 

Velbekomme