Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

ISKOLD MELONSUPPE med paletta og sprøde ærteskud

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 20 MIN.
PERSONER
4
En supernem og anderledes forret til de varme dage, spundet over det kendte tema "skinke & melon".

DET DU SKAL BRUGE
  1. Skiveskåret paletta
    Tag pakkerne ud en time før brug
  2. Galiameloner
    Meget modne
  3. Creme fraiche 38%
  4. Økologisk citron
    Saft
  5. Cayennepeber
  6. Ærteskud
  7. Havsalt
SÅDAN GØR DU

TIP!

Køb evt. melonerne nogle dage i forvejen og lad dem ligge i køkkenvinduet, så de kan modne og smagen blive dyb og intens. 

 

1. Flæk melonerne og skrab kernerne ud. Skær et par både ud, fjern skallen og skær kødet i trekanter som lægges til side.

 

2. Skrab det resterende kød ud og blend det omhyggeligt.

 

3. Tilsæt creme fraiche, blend kort en ekstra gang og si så pureen gennem en fin si. Smag til med salt og cayennepeber samt citronsaft.

 

4. Fordel melontrekanterne i iskolde dybe tallerkener, pluk palettaskiverne henover og hæld suppen ved. Pynt med sprøde ærteskud og nyd! 

 

Velbekomme