Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

KOLDRØGET HELLEFISK med spinat-æggesalat med bacon

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 20 MIN.
PERSONER
4
Endnu en god, velsmagende og sund ret der gør det nemt at få mere fisk på menuen. Den kan også fungere perfekt som "madpakke". (Forret til 4 personer)

DET DU SKAL BRUGE
  1. Røget islandsk hellefisk i håndskårne skiver
    Optøet i køleskabet natten over
  2. Økologisk dansk bacon i tern
  3. Økologiske æg
  4. Kørvel
    Finthakket
  5. Spæde spinatblade
  6. Koldpresset jomfru olivenolie
  7. Havsalt
  8. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Lad bacontern stege ved moderat varme, så de ikke branker. På den måde kan du gemme og genbruge det gode fedt til f.eks at stege grøntsager i. Si fedtet over i en lille beholder og gem den i køleskabet, så holder den sig frisk længe. 

 

1. Hak bacontern i mindre stykker og steg dem sprøde og gyldne på en pande. Dryp dem af på køkkenrulle.

 

2. Kog imens æggene i 10 minutter, afkøl dem i koldt vand og pil dem. Del de kogte æg i blomme og hvide og hak hviden fint og ensartet.

 

3. Mariner de fine spinatblade med olivenolie og krydr med salt og peber. Læg hellefiskeskiverne ovenpå.

 

4. Bland æggehvide, bacon og kørvel og fordel blandingen over hellefisken.

 

5. Pres de hårdkogte æggeblommer hen over fisken gennem en fin si og server!

 

Velbekomme