Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

RØGET ISLANDSK LAKS med dild-ramsløgstzaziki

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 20 MIN.
PERSONER
4
Lækker forret med laks og lidt græske smagsnoter (Forret til 4 personer)

DET DU SKAL BRUGE
  1. Røget islandsk laks
    Tøet op i køleskabet natten over
  2. Agurk
    Skrællet
  3. Glaskål
    Skrællet
  4. Hjertesalat
  5. Ramsløg eller dild
    Plukket af stænglerne
  6. Creme fraiche 38%
  7. Skyr
  8. Økologisk citron
    Fintrevet skal
  9. Gammeldags grov sennep
  10. Havsalt
  11. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Brug ramsløg i sæsonen i foråret og dild resten af året. Giv gerne dilden lidt kant med en smule friskrevet hvidløg. 

 

1. Flæk agurkerne på langs. Skrab kernerne ud og skær dem i skiver på tværs. Drys agurkeskiverne med lidt salt og lad dem trække.

 

2. Skær glaskålen i strimler på tykkelse med en tændstik.

 

3. Flæk hjertesalaten og skyl bladene. 4. Rør creme fraichen glat med skyr, lidt reven citronskal, sennep, lidt vand samt salt og peber.

 

4. Hak dilden/ramsløgbladene fint og rør dem i creme fraiche blandingen.

 

5. Fordel tzatzikien på bunden af et fad. Fjern skindet fra ørredfileten, skær den i diagonale skiver og anret ovenpå sammen med den strimlede glaskål.

 

Velbekomme