Vare tilføjet til kurv
NYT: Levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

Rødbede salat med Confiteret andebryst og vinaigrette af aroniabær & rødløg

SVÆRHEDSGRAD
Nemt
AKTIV TILBEREDNING
15
PERSONER
4
Fedt, mørt, confiteret andebryst med søde rødbeder, bitter og skarp salat med rucola og syrlig, bitter saft af aroniabær! Du vil blive meget positiv over salaten her, der har det hele. Såvel smags-, som ernæringsmæssigt. Forret til 4 personer

DET DU SKAL BRUGE
  1. Confiteret Brystfilet m/ Rosmarin af Økologisk Dansk Landand
    Tøet op i køleskabet natten over
  2. Frosne rødbedebåde
    Tøet op i køleskabet natten over
  3. Citron, skal og saft
  4. Balsamico
    + lidt ekstra til dressingen
  5. God olivenolie
  6. Frisk rosmarin
  7. Frosne aroniabær
    Tøet op i køleskabet natten over, presset gennem en si
  8. Rød mangold / spæde Rødbedeblade
    Omhyggeligt skyllede
  9. Rucola
    Omhyggeligt skyllet
  10. Rødløg
    Pillede, fintsnittede og lagt i isvand
SÅDAN GØR DU

TIP!

Tilføj gerne salaten en håndfuld optøede granatæblekerner. Det bliver den bestemt hverken dårligere eller mere usund af.

 

1. Tænd ovnen på 175 g. Kom rødbederne i et ildfast fad med olivenolien, balsamico'en og rosmarinkvisten. Krydr omhyggeligt med salt og peber og vend det hele rundt. Sæt fadet i ovnen ca. 25 - 30 minutter. Vend gerne rødbederne rundt undervejs.

 

2. Varm en god tykbundet pande op og læg andebrysterne på panden, med skindsiden nedad og steg dem ved moderat varme 10 - 12 minutter til skindet er sprødt. Sluk for panden og lad brysterne trække varmen.

 

3. Tag rødbederne ud og hæld fedtstoffet fra panden over rødbederne, vend dem rundt og lad dem køle af 5 minutters tid.

 

4. Blend aroniabærrene og pres den gennem et sigte. Smag saften til med balsamicoeddike. Hæld saften over rødbederne og sørg for at vende godt rundt. Anret herefter på et nyt fad.

 

5. Skær forsigtigt brysterne i skiver og anret dem mellem rødbede-bådene i fadet. 6. Vend de fintsnittede rucula -og rødbedeblade med lidt olivenolie, salt og peber og anret det let oven på andebryst og rødbeder.

 

Velbekomme