Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00

ØKOLOGISKE GRISEKOTELETTER med skorzonerrødder

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 30 MIN.
PERSONER
4
Skorzonerroden kaldes også fattigmandsasparges, men tåler iøvrigt ingen sammenligning, hverken smags- eller strukturmæssigt. Den kan selv og er en sand nydelse!

DET DU SKAL BRUGE
  1. Økologiske grisekoteletter af Rigtigmad Gris
    Optøede natten over i køleskabet
  2. Økologisk dansk bacon i tern
  3. Skorzonerrødder
    Omhyggeligt vaskede
  4. Citron
    Saft
  5. Rødløg
    Pillede
  6. Rosmarinkviste
  7. Bøftomat, stor og moden
    Skåret i tern
  8. Bredbladet persille
    Plukket og skyllet
  9. Koldpresset jomfru olivenolie
  10. Havsalt
  11. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Skorzonerrødder indeholder et latexlignende stof, som misfarver fingrene - så brug gerne et par gummihandsker, når du skræller dem. 

 

1. Skræl skorzonerrødderne ved hjælp af en tværskræller. Skær dem i skiver på skrå og læg dem i koldt vand med et par isterninger og lidt citronsaft for at undgå misfarvning. Skær løgene i kvarte fra top til rod og læg også dem i koldt vand.

 

2. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem 5-6 minutter på hver side ved moderat varme med rosmarinkviste. Skær i mellemtiden tomaten i tern og pluk persillen.

 

3. Tag koteletterne af panden og steg bacontern et par minutter, inden skorzonerrodsskiver og rødløgsbåde tilsættes. Sauter dem netop møre. Tilsæt tomattern og de plukkede persilleblade og vend det hele rundt

 

4. Smag omhyggeligt til med salt og peber og anret koteletterne på et lunt fad med tilbehøret.

 

Velbekomme