Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

FRIKADELLER

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
ca. 30 min
PERSONER
3 - 4
Så får du Rigtigmads opskrift på frikadeller. Vi ved, at vi ikke har en kinamands chance for at slå din mors, men giv dem en chance alligevel. De smager FAKTISK særligt godt.

DET DU SKAL BRUGE
  1. Hakkekød af Økologisk Dansk Gris (8-12%)
    Taget ud fra frost og tøet op i køleskabet natten over.
  2. Zittauerløg
    Pillede og revet fint
  3. Æg, stort
  4. Mandala frikadellemix
  5. Islandsk salt
  6. Koldt vand
    Alternativt bouillon
  7. Usaltet smør
  8. Jomfru olivenolie
  9. Uraffineret havsalt
  10. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Hvis du har smagt vores færdige frikadeller, så ved du, at man også kan være kreativ når det gælder om at smagsgive frikadeller. Min egen favorit er salvie og citron, som jeg synes klæder flæskefarsen rigtig godt. Giv kreativiteten en chance og find din egen yndlings version 

 

1. Bland det hakkede svinekød med salt, æg, de hakkede løg og frikadellemix og rør farsen sej. Rør herefter væsken i lidt efter lidt og lad farsen stå i køleskabet mindst en halv time.

  

2. Smag omhyggeligt farsen til igen og krydr efter om nødvendigt.

 

3. Lad smør og olivenolie bruse op på en tykbundet pande og skru ned til moderat varme.

 

4. Form i mens frikadellerne ved hjælp af en spiseske dyppet i det varme fedtstof. Steg frikadellerne gyldne inden de vendes og steges gyldne på den anden side.

 

Velbekomme.