Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

LANGTIDSSTEGTE SPARERIBS med chili og krydderurter

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 15 MIN.
PERSONER
4
Dette her er en af mine "all time" yndlingsretter. Det sprøde, men alligevel møre kød, vidunderligt understøttet af aromaer fra krydderurter, det stærke pift fra chilien og friskheden fra citron og den koldpressede jomfru olivenolie.

DET DU SKAL BRUGE
  1. Økologiske spareribs
    Optøet i køleskabet natten over
  2. Hvidløg
    Pillede og fint hakkede
  3. Rød chili
    Befriet for stilk og kerner, finthakket
  4. Økologisk citron
    Saft og fintrevet skal
  5. Friske krydderurter
    Citrontimina, salvie, rosmarin, merian og oregano citrontimian, rosmarin, salvie, merian, jernurt
  6. Koldpresset jomfru olivenolie
  7. Havsalt
  8. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Lav gerne rigeligt! De smager mindst lige så fantastisk dagen efter! Normalt serverer jeg spareribs'ene med en god grov salat, gerne med godt med spidskål. 

 

1. Tænd oven på 120 grader.

 

2. Placer ribbenene i ét lag i en bradepande eller to - alt efter størrelse. Krydr omhyggeligt med salt og peber.

 

3. Hak krydderurterne og bland dem med rigeligt olivenolie, chili, citronskal og citronsaft.

 

4. Gnid blandingen omhyggeligt ind i benenen og sæt dem i ovnen i 3 timer.

 

5. Skru op på 185 grader og giv ribbenene 30-40 minutter til de er sprøde og lækre. Husk at holde øje med dem!

 

 

Velbekomme