Vare tilføjet til kurv
BESTIL TIL JUL & NYTÅR ALLEREDE NU!
SIDSTE BESTILLING INDEN JUL & NYTÅR ER ONSDAG D. 18 DEC KL. 12.00

MØRBRADGRYDE Med champignons & jordskokker

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
ca. 25 MIN
PERSONER
5
En gammel traver som smager som en mørbradgryde skal, blot har jeg vovet at tilsætte lidt jordskokker og erstattet piskefløden med blomkålspuré. Du bestemmer selv, om du vil give den en chance.... eller om der skal piskefløde til!

DET DU SKAL BRUGE
  1. Mørbrad af Økologisk Dansk Rigtigmad Gris
    Taget ud fra frost og tøet op i køleskabet natten over.
  2. Økologisk Dansk Bacon i Tern
    Taget ud fra frost og tøet op i køleskabet natten over.
  3. Grillpølse af Økologisk Dansk gris m/ Bacon & Aromatiske Urter
    Taget ud fra frost og tøet op i køleskabet natten over.
  4. Økologisk tomatpuré
  5. Blomkålspuré fra Magnihill
  6. Zittauerløg
    Pillede og kvartede
  7. Modne Tomater
    Befriet for blomsten og skåret i sjettedele
  8. Champignons
    Vaskede og befriede for roden, skåret i mindre stykker
  9. Jordskokker fra Mangihill
  10. Paprika
  11. Uraffineret havsalt
  12. Friskkværnet sort peber
  13. Jomfru olivenolie
SÅDAN GØR DU

TIP!

Her er endnu en ret der, hvis man tænker sig om, og får planlagt det ordentligt, kun kræver en kniv, et skærebræt, en god pande og en stavblender. 

 

1. Pak mørbraderne ud og dup dem af i lidt køkkenrulle. Fjern de tynde sølvhinder og skær mørbraderne i 1 cm tykke skiver.

 

2. Krydr omhyggeligt mørbradstykkerne med salt og friskkværnet peber og brun dem ca. 1 min på begge sider, hvorefter de tages af panden.

 

3. Skær baconskiverne i "stifter" på den korte led og kom dem i panden og giv dem et par minutter, inden de også tages af.

 

4. Steg ligeledes pølserne et par minutter på begge sider og tag dem af.

 

5. Kom lidt olivenolie i panden og sauter så paprika, hvidløg, timian, rosmarin og hvidløg et minuts tid inden du tilsætter grøntsagerne og champignons, som sauteres yderligere et par minutter.

 

6. Kom tomatpuré og blomkålspuré i panden til grøntsagerne tillige med 1 dl vand og småkog saucen 10 - 12 minutter.

 

7. Kom mørbrad, bacon, pølserne OG jordskokkerne i panden til grøntsagerne og varm det hele igennem et par minutter tid. Si saucen fra og kom grøntsager og kød i en passende skål og hold det lunt.

 

8. Blend saucen igennem og smag den omhyggeligt til med salt, peber, citronsaft samt evt. lidt mere paprika. Hæld saucen over kødet og grøntsagerne.

 

Velbekomme