Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

MØRBRADGRYDE På SPANSK Med chipotlebacon og røget paprika

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
ca. 25 min
PERSONER
5
Mørbradgryde er en af danskernes yndlingsretter, og det er da også til at forstå, for hvis råvarerne er gode, ja så kan det være et fantastisk måltid. Her er den populære ret i en spansk inspireret udgave.

DET DU SKAL BRUGE
  1. Mørbrad af Fritgående Agernfodret Spansk Sortfodsgris
    Taget ud fra frost og tøet op i køleskabet natten over.
  2. Økologisk Dansk Bacon i Skiver med Chipotle
    Taget ud fra frost og tøet op i køleskabet natten over.
  3. Brunchpølse af Økologisk Dansk gris m/ Varme Krydderier
    Taget ud fra frost og tøet op i køleskabet natten over.
  4. Økologisk Tomatpuré
  5. Rød chili
    Befriet for stilk og kerner
  6. Magnihill Blomkåls puré
  7. Røget paprika fra Mandala
    Kommer snart på Rigtigmad.dk
  8. Bøftomater
    Skåret i mindre trekanter
  9. Rødløg
    Pillede og skåret i mindre trekanter
  10. Røde peberfrugter
    Befriet for stilk og kerner, skåret i trekanter
  11. Gule peberfrugter
    Befriet for stilk og kerner, skåret i trekanter
  12. Hvidløg
    Pillede og finthakkede
  13. Hhv Rosmarin og Timian
    Groft hakket
  14. Jomfru olivenolie
  15. Uraffineret havsalt
  16. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Du kan naturligvis erstatte blomkålspuréen med piskefløde, hvis det er mere dig. 

 

1. Pak mørbraderne ud og dup dem af i lidt køkkenrulle. Fjern de tynde sølvhinder og skær mørbraderne i 1 cm tykke skiver.

 

2. Krydr omhyggeligt mørbradstykkerne med salt og friskkværnet peber og brun dem ca. 1 minut på begge sider, hvorefter de tages af panden.

 

3. Skær baconskiverne i "stifter" på den korte led og kom dem i panden, og giv dem et par minutter inden de også tages af.

 

4. Steg ligeledes pølserne et par minutter på begge sider og tag dem af.

 

5. Kom lidt olivenolie i panden og sauter så paprika, timian, rosmarin og hvidløg et minuts tid, inden du tilsætter grøntsagerne og tomatpureen, som sauteres yderligere et par minutter.

 

6. Tilsæt blomkålspuréen tillige med 1 - 2 dl vand og småkog saucen 10 - 12 minutter.

 

7. Kom mørbrad, bacon og pølserne i panden til grøntsagerne og varm det hele igennem et minuts tid. Si saucen fra og kom grøntsager og kød i en passende skål.

 

8. Blend saucen igennem og smag den omhyggeligt til med salt, peber, citronsaft samt evt. lidt mere paprika. Hæld saucen over kødet.

 


Velbekomme.