Vare tilføjet til kurv
NYT: Levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

SECRETO & GULERØDDER - Grillede som rå med grov sennepsdressing

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
ca. 30 min.
PERSONER
4
Et bud på en hovedretssalat med masser af grønt sammen med det utroligt velsmagende grisekød. Den skarpe vinaigrette giver det fede, rigt smagende men utroligt saftige og intenst smagende grisekød en værdig kontrast.

DET DU SKAL BRUGE
  1. Secreto de Iberico Bellota, 1000 gram
    Taget ud fra frost og tøet op i køleskabet natten over.
  2. Gulerødder, mellemstørrelse
    Skrællede og flækkede
  3. Gulerødder, mellemstørrelse
    Skrællede og høvlede i tynde strimler
  4. Mini romaine eller hjertesalat
    Skyllet og evt. flækket på langs
  5. Estragon
    Bladene plukket af stænglerne
  6. Grovsennep Münchener Kindl
  7. Sherry vineddike
  8. Skalotteløg
    Pillet og fint hakket
  9. Økologisk citron
    Den revne gule skal og saften
  10. Friskkværnet sort peber
  11. Havsalt
  12. Jomfru olivenolie
SÅDAN GØR DU

TIP!

Bland gerne salaten med alt det lækre grønne som du kan finde f.eks. feldsalat, ruccola, ærteskud, gulerodstoppe, spæd spinat og tilsæt også gerne let ristede kerner som pinjekerner eller forskellige lækre nødder. 

 

1. Tænd og klargør din grill i ordentligt tid, så den er godt varm, når du skal grille.

 

2. Mariner de flækkede gulerødder i lidt af olivenolien med den revne citronskal samt salt og peber. Grill dem med skærefladen nedad, over indirekte varme til, at de har fået grillmønster og er let møre.

 

3. Rør imens vinaigretten. Kom sennep i en skål med de hakkede skalotteløg. Rør sherry vineddiken i og tilsæt herefter olivenolien lidt efter lidt. Smag til med salt og peber.

 

4. Dup din Secreto af med køkkenrulle og krydr den omhyggeligt med salt og peber. Grill den over direkte varme 2 - 3 minutter på hver side. Lad den hvile og giv den så ca. 1 minut på hver side, inden den skæres i skiver på tværs af fibrene.

 

5. Bland de let-afkølede grillede gulerødder, med de rå gulerødder, salaten, estragonbladene og dressingen. Anret kødet oven på og drys med saltkrystaller.

 

Velbekomme