Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

SERIØS PØLSERET i ratatouille

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 20 MIN.
PERSONER
4
Seriøse pølser kræver et seriøst tilbehør! Her har dansk pølsemagerhåndværk fundet sammen med stolte sydfranske traditioner. Svensk pølseret - go home!

DET DU SKAL BRUGE
  1. Grillpølse med Hvidløg & Salvie
    Eller vælg din favorit
  2. Rødløg
    Pillede og skåret i kvarte
  3. Courgetter
    Halveret på langs og skåret i skiver
  4. Aubergine
    Halveret på langs og skåret i skiver
  5. Peberfrugter
    Befriet for stilk og skåret i trekanter
  6. Store, modne tomater
    Skåret i både og befriet for kerner
  7. Hvidløg
    Pillede og fint hakkede
  8. Frisk timian
    Fint hakket
  9. Frisk rosmarin
    Fint hakket
  10. Rød chili
    Befriet for stilk og kerner, fintsnittet
  11. Koldpresset jomfruolivenolie
  12. Havsalt
  13. Friskkværnet sort peber
  14. Frisk persille eller basilikum
    Gerne begge dele, groft hakket
SÅDAN GØR DU

TIP!

 

Vær lige så omhyggelig med at udvælge dine grøntsager som vi har været med at lave pølserne. Det kan nemlig smages i retten, når en tomat eller en peberfrugt er moden og helt på toppen! 

 

1. Varm olivenolie op i en tykbundet pande og steg pølserne 6-7 minutter ved moderat varme.

 

2. Tag pølserne op og kom chili, rødløg, hvidløg samt hakket timian og rosmarin i panden og sauter det hele i et par minutter.

 

3. Tilsæt så aubergine, courgette og peberfrugt og giv dem 6-7 minutter inden tomaterne følger trop. Læg låg på og lad grøntsagerne snurre i yderligere 10 minutter. Smag til med salt og peber.

 

4. Skær pølserne i mundrette stykker på skrå og vend dem i grøntsagsratatouillen. Tilsæt grofthakket basilikum eller bredbladet persille - og gerne begge dele - og server en pølseret ud over det sædvanlige!

 

 

 Velbekomme