Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
+45 60 88 33 38
Menu
Log ind
Færdigretter
Kød
Alt Kød
Specialiteter
Pølser
Frikadeller
Pålæg & Charcuteri
gris
Dansk Økologisk gris
Spansk Sortfodsgris
Bacon
Fjerkræ
And
Kylling
Andet fjerkræ
Okse
Lam
vildt
Fisk & Skaldyr
Alt Fisk & Skaldyr
Fisk & Skaldyr
Fiskespecialiteter
mejeri
Kolonial
Alt Kolonial
Olie & Eddike
Ris, Pasta, Frø & Bælgfrugter
Tilbehør & Konserves
Krydderier & Dips
Granola, Grød & Nødder
Chokolade & Snacks
Kaffe & Te
Kosttilskud
Frugt & Grønt
Drikkevarer
Tilbud
Diverse
Køkkenudstyr
Gavekort
Opskrifter
Blog
Forside
Opskrifter
Saftig Flæskesteg med sprød svær
Thomas Rodes andesteg
Forloren Hare
Gullasch
Vildt Ragout
Boeuf sauté Stroganoff
GRILLET PLUMA AF SORTFODSGRIS & LØG med røget kryddersmør
"BURGER" AF SORTFODSGRIS og middelhavs grønt
PULLED PORK med tomat-peber salsa i kålblade
ISLANDSK LAKS på ratatouille-spyd
SECRETO & GULERØDDER - Grillede som rå med grov sennepsdressing
ASIATISKE SPYD med små fiskefrikadeller
CHILI CON CARNE m/chokolade & tørret Karl Johan
MØRBRADGRYDE På SPANSK Med chipotlebacon og røget paprika
LASAGNE , Som vi laver den i Rigtigmad
KØDSOVS / SAUCE BOLOGNESE - Den klassiske Italienske
BOLLER I KARRY - The good old way
FRIKADELLER
HJORTEKØLLE STEG med cremede jordskokker & svampe
KYLLING I KARRY - Skåne møder Indien
MØRBRADGRYDE Med champignons & jordskokker
KANIN MARINERET MED DIJONSENNEP med smeltede porrer & trompetsvampe
STUVEDE GRØNNE OG HVIDE ASPARGES med confiteret høne og majroer
CULOTTE AF ØKOLOGISK LAM med grønne sager i pikant smørsovs
STEGT KYLLING OG GRÆSKAR med fennikel, blodgrape & basilikum
LAMMEBOV braiseret med tomat og oliven
LAKSEmedaljoner MED FENNIKEL og urter i tomatbouillon
SPRØDSTEGTE SYLTEDE ANDELÅR med kompot af blommer og bolschebeder
SECRETO AF SORTFODSGRIS SOM ÆBLEFLÆSK
SALAT MED GRILLET ANDEBRYST med ribs og rødbede
FRIED CHICKEN A LA ZANGENBERG
ANDEBRYSTSTEG og gulerødder glaseret med havtorn & appelsin
AROMATISKE NAKKEKOTELETTER I FAD med jordskokker og forårsløg
GAMMELDAWS OKSESTEG på en lidt nymodens måde
KOLDT OKSESPIDSBRYST og coleslaw af spidskål og avocado
LAKS i en bouillon af fennikel og kørvel
Stegt oksekød vendt i cremet, intenst smagende græskarpuré
PLUMA AF SPANSK SORTFODGRIS med auberginekompot
ØKOLOGISKE GRISEKOTELLETTER med skorzonerrødder
MEATZA AF GRIS med chipotle bacon
GRISEMEDALJONER med Salvie, Citron, Kantareller og Grønærter
GRIS I RØD CURRY næsten som i Thailand
BRÆNDENDE KÆRLIGHED med bacon, persille og rødløg
KARBONADER MED SVAMPE og stuvede grøntsager
LANGTIDSSTEGTE SPARERIBS med chili og krydderurter
PLUMA MED ARTISKOK Tomat-olivenolie emulsion med brændt hvidløg
TOURNEDOS AF NATUROKSE PÅ SUR-SØDE LØG med en emulsion af persille og estragon
Boeuf Bourguignon
DAMPET ISLANDSK LAKS med blomkål, forårsløg og sorte oliven
LANGTIDSSTEGTE KYLLINGELÅR og hvidkålstrekanter med citron og jalapenos
TORSK a la nage
ØKOLOGISK LAMMESKANK, langtidstilberedt med sennep & citrontimian
STEGT ØKOLOGISK ANDEBRYST med gulerod, mandarin og abrikoser
ÆGGEKAGE MED VARMRØGET ISLANDSK LAKS samt spinat, glaskål og radiser
ØKOLOGISK SKÅNSK KYLLINGEBRYST med broccoli og blomkål
STEGT PRESA AF SORTFODSGRIS med nye grøntsager og smør vinaigrette
Antal:
stk.
Produkt føjet til kurv.
Shop videre
Gå til kurv
×
The item is added to your wish list.
Shop videre
Go to your wishlist
×
Noget gik galt. Prøv venligst igen senere.
OK
×
×
Dette website benytter cookies, og du har mulighed for at læse mere omkring vores cookiepolitik via
dette link
.