Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

GRIS I RØD CURRY næsten som i Thailand

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 30 MIN.
PERSONER
2
En supernem hverdags ret som med det vons får tankerne til at flyve tilbage til dejlige ferier i Sydøstasien.

DET DU SKAL BRUGE
  1. Økologisk grisekød i tern af Rigtigmad Gris
    Optøet i køleskabet natten over
  2. Kokosmælk
    Gerne mindst 15% fedt
  3. Mandala rød karry
    Eller en anden god rød curry paste
  4. Rød chili
    Befriet for stilk og kerner, fintsnittet
  5. Økologiske lime
    Saft og fintrevet skal
  6. Rødløg
    Pillede og skåret i fine både
  7. Forårsløg
    Befriet for det yderste seje lag og roden
  8. Hvidløg
    Pillede og finthakkede
  9. Røde peberfrugter
    Befriet for stilk og kerner, skåret i strimler
  10. Frisk ingefær
    Skrællet og fintrevet
  11. Citrongræs
    Bankede og fintsnittede
  12. Kokosolie
  13. Frisk koriander
    Plukket og groft hakket
  14. Modne små stilk tomater
    Halverede
  15. Tamari soja
  16. Fiskesovs
SÅDAN GØR DU

TIP!

HUSK! Det er vigtigt, at lade curryen hvile for at opnå den ultimative smag! Alternativt kan du lave currybasen dagen før, og blot vente med at tilsætte koriander og tomater.

 

1. Brun kød, chili, rødløg, hvidløg, ingefær og citrongræs i kokosolie ved moderat varme i ca. 10 minutter. Tilsæt limeskal og kokosmælk, og lad det koge mindst 1 time under låg ved svag varme til kødet er helt mørt.

 

2. Tilsæt forårsløg og peberfrugt og kog videre i yderligere 10 minutter. Tag curryen af varmen og lad den hvile en halv times tid.

 

3. Varm kød og sauce op og smag til med limesaft, tamari og fiskesovs. Vend koriander og tomater i og server – f.eks. med blomkålsris.

 

Velbekomme