Vare tilføjet til kurv
NYT: Levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

SKAWBO TORSK a la nage

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 25 MIN.
PERSONER
4
Her er supernem opskrift, som får det bedste frem i vores lækre torskeportioner. Husk at torsk ikke ikke har noget nævneværdigt bindevæv og derfor som som sådan ikke skal gennemtilberedes. Tjek at temperaturen i centrum ikke overstiger 44-47 grader ved at føre en stegenål ind i fiskens centrum, holde den der 10 sekunder, hvorefter nålen holdes mod din overlæbe. Nålen skal ikke føles brændende varm, men behageligt lun.

DET DU SKAL BRUGE
  1. Torskeportioner
    Optøet natten over i køleskabet
  2. Gulerødder
    Skrællede
  3. Skalotteløg
    Pillede
  4. Porre
    Kun det hvide af en ikke for stor porre
  5. Fennikel
    Befriet for top og stok og skåret i kvarte
  6. Hvidvinseddike
  7. Postevand
  8. Korianderfrø, hele
  9. Bouquet garni
    Laurbærblad, rosmartin, timian og salvie
  10. Friske krydderurter
  11. Usaltet smør
  12. Havsalt
  13. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Du kan naturligvis også bruge andre grøntsager og krydderurter i Nage'en. Prøv dig frem!

 

1. Krydr torskeportionerne med salt og peber.

 

2. Skær gulerødder, skalotteløg og porre i skiver, og striml fennikelen.

 

3. Kog vand og vineddike op med bouquet garni samt korianderfrø og tilsæt grøntsagerne. Kog dem ved svag varme i 12 minutter.

 

4. Tilsæt de krydrede torskeportioner og lad lagen komme i kog igen. Skru så ned på laveste blus og lad fisken pochere i ca. 10 minutter.

 

5. Tag fisken op og anret den på et lunt fad. Si væsken over i en lille kasserolle og blend den med smørret ved hjælp af en stavblender.

 

6. Kom grøntsagerne og de hakkede krydderurter i saucen og smag godt til med salt og peber. Varm saucen igennem uden at den kommer i kog og hæld den over fisken, der serveres med friske grøntsager og en sprød grøn salat.

 

Velbekomme