Vare tilføjet til kurv
Levering tirs, ons, tors & fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-
+45 60 88 33 38
Menu
Log ind
Færdigretter
Kød
Alt Kød
Specialiteter
Pølser
Frikadeller
Pålæg & Charcuteri
gris
Dansk Økologisk gris
Spansk Sortfodsgris
Bacon
Fjerkræ
And
Kylling
Andet fjerkræ
Okse
Lam
vildt
Fisk & Skaldyr
Alt Fisk & Skaldyr
Fisk & Skaldyr
Fiskespecialiteter
mejeri
Kolonial
Alt Kolonial
Olie & Eddike
Ris, Pasta, Frø & Bælgfrugter
Tilbehør & Konserves
Krydderier & Dips
Granola, Grød & Nødder
Chokolade & Snacks
Kaffe & Te
Kosttilskud
Frugt & Grønt
Drikkevarer
Tilbud
Diverse
Køkkenudstyr
Gavekort
Opskrifter
Blog
Forside
Opskrifter
THILDES RANCHO EGGS med hakket økologisk okse og tomat
AVOCADO ÆGGEKAGE med sprød chipotle bacon
RØGET ISLANDSK HELLEFISK med fennikel- og squash pandekage
SALAT AF KRABBE & AVOCADO i wrap af spidskål med peberrod
Hakkebøffer med spicy spejlæg og stegt avocado
GRAVAD ISLANDSK LAKS med frisk råkost af fennikel og salatløg
STEGT LAMMEMØRBRAD med salat af grønne bønner
FISKEFRIKADELLER med Hokkaidogræskar
GRILLPØLSER MED BACON OG AROMATISKE URTER serveret med kompot af peberfrugter
FISKEFRIKADELLER MED laks med grønkålspuré og kålskud
SERIØS PØLSERET i ratatouille
PØLSE AF NATUROKSE med lun hvidkålssalat
Antal:
stk.
Produkt føjet til kurv.
Shop videre
Gå til kurv
×
The item is added to your wish list.
Shop videre
Go to your wishlist
×
Noget gik galt. Prøv venligst igen senere.
OK
×
×
Dette website benytter cookies, og du har mulighed for at læse mere omkring vores cookiepolitik via
dette link
.