Vare tilføjet til kurv
NYT: Levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

FISKEFRIKADELLER med Hokkaidogræskar

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 20 MIN.
PERSONER
4
Fiskefrikadeller smager skønt og gode fiskedeller endnu bedre! Her er et lidt andet take på tilbehøret – som en velfortjent pause fra både remoulade og kartofler og persillesovs.

DET DU SKAL BRUGE
  1. Fiskefrikadeller efter valg
    Optøet i køleskabet natten over
  2. Hokkaidogræskar
    Skrællede og befriet for kernerne
  3. Rødløg
    Pillede og skåret i kvarte fra top til rod
  4. Hvidløg
    Pillede og fint snittede
  5. Rød Chili
    Befriet for kerner og stilk og fint snittet
  6. Markchampignon
    Vaskede og befriet for roden
  7. Rucola
    Omhyggeligt skyllet
  8. Usaltet smør
  9. Koldpresset jomfru olivenolie
  10. Havsalt
  11. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Du kan sagtens varme fiskefrikadellerne i ovnen, men de smager så meget bedre vendt på panden i en blanding af smør og olivenolie tilsat chili efter smag og temperament. 

 

1. Lad smør og olivenolie bruse op i en pande med hvidløg og chili. Varm fiskefrikadellerne heri ca. 4 minutter på hver side ved moderat varme.

 

2. Skær det skrællede græskar i trekanter. Tag fiskedellerne af panden og hold dem varme.

 

3. Skær champignon i kvarte og steg dem et par minutter på panden inden de resterende grøntsager tilsættes og det hele sauteres lige netop mørt. Krydr omhyggeligt med salt og frisk kværnet sort peber.

 

4. Anret dellerne på sauteen og drys rucola over. Afslut med en god olivenolie på toppen og server

 

Velbekommen