Vare tilføjet til kurv
NYT: Levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

RØGET ISLANDSK HELLEFISK med fennikel- og squash pandekage

SVÆRHEDSGRAD
Nemt
AKTIV TILBEREDNING
25
PERSONER
4
Lige så god til morgenmad, som til et godt frokost måltid, eller som til en lækker nem forret, du gerne serverer for gode venner. (forret eller morgenmad til 4 personer)

DET DU SKAL BRUGE
  1. Røget Islandsk Hellefisk, 300 gram
    Taget ud og optøet i køleskabet natten over
  2. Fennikel
    Befriet for top og rod, kvartede fra top til rod og befriet for stokken
  3. Squash, fast
    Befriet for top og rod samt den bløde kerne
  4. Kørvel
    Skyllet og bladene plukket af stænglerne
  5. Æg, økologiske
  6. Skalotteløg
    Pillet og fintsnittet
  7. Citron
    Saften
  8. Muskatnød fra Mandala
    DU SKAL IKKE BRUGE DET HELE
  9. Usaltet smør
  10. Jomfru olivenolie
SÅDAN GØR DU

TIP!

Berig gerne retten med lidt finthakkede ansjoser eller vores lakserogn fra Alaska.

 

1. Tag to kvarte fennikel fra og høvl dem papirtyndt på et mandolinjern. Læg skiverne i isvand. Snit det pillede skalotteløg og læg også det i isvandet.

 

2. Snit det resterende fennikel og squashen meget fint og ensartet, gerne på en foodprocesser eller på strimmel-klingen på mandolinjernet. Drys strimlerne med lidt fint salt og lad dem trække en halv times tid. Pres alt overskydende væske ud af strimlerne.

 

3. Slå æggene ud i en skål og bland dem med strimlerne af fennikel og squash. Krydr med salt og peber og smag til med friskrevet muskatnød.

 

4. Steg 8 små pandekager af æggemassen med grøntsagstrimlerne, i lidt smør. De skal have små 2 minutter på hver side, ved moderat varme.

 

5. Dræn vandet fra løg og fennikelstrimler og slyng dem gerne. Mariner med kørvelblade, olivenolie, citronsaft, salt og peber

 

6. Server pandekagerne med et par skiver hellefisk og lidt af den sprøde salat.

 

Velbekomme.