Vare tilføjet til kurv
NYT: Levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

STEGT LAMMEMØRBRAD med salat af grønne bønner

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
15
PERSONER
4
Hermed en lille og lynhurtig salat med stor, stor smag.

DET DU SKAL BRUGE
  1. økologiske danske lammemørbrader
    Optøet i køleskabet natten over
  2. Økologisk dansk bacon i tern
    Optøet og stegt sprøde ved moderat varme
  3. Grønne bønner
    Nippet i begge ender
  4. Spæd spinat
    Skyllet og slynget omhyggeligt
  5. Julesalat
    Befriet for de yderste blade og skåret på tværs i 1 cm skiver
  6. Bredbladet persille
    Skyllet og slynget omhyggeligt
  7. Skalotteløg
    Pillede og fint snittede
  8. Gammeldags grov Dijionsennep
  9. Sherry vineddike
  10. Koldpresset jomfru olivenolie
  11. Evt. lidt bønneurt eller timian
  12. Havsalt
  13. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Du kan naturligvis vælge at bruge lidt mere mørbrad og tilsætte et par hårdkogte æg og dermed lave en mere mættende frokostversion af retten.  

 

1. Sæt en gryde vand over med lidt salt. Blancher de grønne bønner 2-3 minutter til de er al dente. Hæld vandet fra og hæld iskoldt vand over bønnerne for at standse tilberedningen.

 

2. Kom sennep i en lille skål med sherry vineddike og pisk olivenolie heri. Fortynd evt. med lidt vand og smag til med salt og peber.

 

3. Krydr mørbraderne med salt og peber og steg dem ca. 45 sekunder på hver af de 4 sider. Lad dem hvile på en rist.

 

4. Kom bønner, skalotteløg, spinat, julesalat, persille og bacon i en skål og vend det hele sammen med dressingen. Smag til med salt og peber. 5. Skær mørbraderne i tynde skiver på skrå og anret dem på salaten.

 

Velbekomme!