Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

Hakkebøffer med spicy spejlæg og stegt avocado

SVÆRHEDSGRAD
Nemt
AKTIV TILBEREDNING
ca. 15 min
PERSONER
2
En gammeldaws hakkebøf med et nemt, lille twist på serveringen.

DET DU SKAL BRUGE
  1. Hakkebøffer af Rigtigmad okse
    Optøet i køleskabet natten over
  2. Usaltet smør
  3. Økologisk dansk bacon i skiver med chipotle
    Optøet i køleskabet natten over og skåret i mindre stykker
  4. Forårsløg
    Befriet for rod og top, og skåret i mindre stykker
  5. Rød chili
    Befriet for kerner og stilk, og snittet fint
  6. Frisk koriander
    Skyllet og slynget omhyggeligt, og hakket groft
  7. Markchampignon
    Skyllede, befriet for roden og snittet fint
  8. Økologiske æg
  9. Stor, fast avocado
    Halveret og befriet for stenen
  10. Havsalt
  11. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Giv evt. avocadoerne et let drys af din favoritkarry inde de ryger på panden. Karry og avocado har det nemlig rigtigt rart sammen. 

 

1. Krydr hakkebøfferne omhyggeligt med salt og peber. Krydr ligeledes de halve avocadoer på skærefladen. Steg bøffer og avocado (lad skallen sidde på) ved moderat varme på begge sider,  ca. 3-4 minutter, i halvdelen af smørret. Tag begge dele af panden og lad dem hvile på en rist et lunt sted.

 

2. Kom resten af smørret på panden og tilsæt bacon, chili, forårsløg og markcampignon og sauter 4-5 minutter inden koriander drysses over og æggene slås ud over pandens indhold. Skru ned for varmen og lad spejlæggene sætte sig.

 

3. Tag avocadokødet ud af skallerne ved hjælp af en ske, og anret dem oven på hakkebøfferne på hver sin tallerken.

 

4. Når spejlæggene har sat sig, lægges 2 spejlæg over hver avocado.

 

5. Server bøfferne med en skøn, sprød og grov salat.

 

 

Velbekomme!