Vare tilføjet til kurv
FRI FRAGT FRA 1.000,-
INTET MINIMUMSKØB NÅR DU HANDLER

LASAGNE , Som vi laver den i Rigtigmad

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
ca. 30 min
PERSONER
4-6
Her er et alternativ til den klassiske lasagne. Vi har undladt mælk og pastaplader i lasagnen, så dem der ikke er så glade for den slags, også kan være med.

DET DU SKAL BRUGE
  1. 1 portion Bolognese sovs
    Find opskriften her i vores opskrift univers
  2. Magnihill Blomkåls puré
  3. Citron
    Økologisk
  4. Mandala Muskatnød
    Kommer snart på Rigtigmad
  5. Usaltet smør
  6. Auberginer
    Skåret i 0,5 cm tykke skiver
  7. God økologisk Mozzarella
  8. Jomfru olivenolie
  9. Uraffineret havsalt
  10. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Er du til lasagne, på den gammeldaws facon, så står det dig ganske frit for. Du kan sagtens brug normale lasagneplader, hvis du ikke har udfordringer med hvedemel og stadig bruge blomkålspureén og undlade osten, hvis du har udfordringer med mælkeprodukter. Valget er dit!

 

1. Drys aubergine-skiverne let med fint salt på begge sider og placer dem på en bagerist. Lad saltet trække vandet ud af auberginer-skiverne i ca. 1 time. Vend gerne skiverne undervejs.

 

2. Pensl dem herefter let med Jomfru olivenolie, ligeledes på begge sider og læg dem på bageristen.

 

3. Bag skiverne ved 130 grader på varmluft til de er let gyldne og helt sprøde, ca. 60 minutter ... plus minus. Husk at tjekke undervejs.

 

4. Blend den optøede blomkålspuré med smeltet smør, olivenolie og smag den omhyggeligt til med salt, peber og reven muskatnød.

 

5. Fordel først kødsovs, så lidt puré i tynde lag i et smurt ildfast fad. Dæk puréen med aubergine-plader og gentag, indtil sovs, puré og plader slipper op. Slut af med et lag blomkålspuré, der igen dækkes med den revne mozzarella.

  

6. Bag lasagnen ved ca. 190 grader, indtil den er gennemvarm, og osten er smeltet og smukt gratineret. Det tager typisk 15 - 20 min. Mærk gerne efter med en kniv. 

 

Velbekomme