Vare tilføjet til kurv
NYT: Levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag
Fragt kun 29,- / Gratis fragt fra 1.000,-

THAILANDSK INSPIRERET SALAT med oksebavette

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 30 MIN.
PERSONER
8
Thai'erne kan noget med intense smage, saftighed og lethed. Her er et af mine små lys i det danske vintermørke. Nem at lave, nem at blive afhængig af. Forret til 8 personer.

DET DU SKAL BRUGE
  1. Økologisk bavette af Rigtigmad okse
    Optøet i køleskabet natten over
  2. Tamari soja
  3. Fiskesovs
  4. Rød chili
    Befriet for stilk og kerner
  5. Grøn Chili
    Befriet for stilk og kerner
  6. Hvidløg
    Pillede og meget fint snittede
  7. Økologisk lime
    Saft og fintrevet skal
  8. Citrongræs
    Halveret og meget fint snittet
  9. Kaffir limeblade
    Meget fint snittede
  10. Frisk ingefær
    Skrællet og revet fint
  11. Hjertesalat
    Befriet for rod og de yderste blade. Flæk og skyl bladene omhyggeligt
  12. Spidskål
    Befriet for stok og de yderste blade. Fint snittet
  13. Forårsløg
    Befriet for rod, top og de yderste blade. Fint snittet
  14. Frisk kokosnød
    Knækket ud af skallen, høvlet tyndt med en tværskræller
  15. Koriander
    Gerne stort og hakket groft
  16. Pomelo
    Skrællet og plukket i segmenter
  17. Koldpresset jomfru olienolie
  18. Havsalt
  19. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Du kan naturligvis lave salaten helt efter din egen smag og dine personlige præferencer. Mango, agurker, tomater og bok choy fungerer fantastisk! 

 

1. Bland alle ingredienserne til marinaden. Mariner bavetten i halvdelen af marinaden i mindst 1 time på hver side.

 

2. Tag kødet op af marinaden og tør det omhyggeligt af i lidt køkkenrulle. Steg bavetten ved høj varme på en grill, grillpande eller almindelig pande 3-4 minutter på hver side, og lad den herefter hvile på en rist.

 

3. Bland alle ingredienserne til salaten og vend den med resten af marinaden. Smag omhyggeligt til med salt og peber samt rigeligt olivenolie.

 

4. Skær bavetten i tynde skiver på tværs af kødfibrene og anret kødet på et fad. Drys med salt og byd salaten til. 

 

Velbekomme