Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

AROMATISKE BLOMKÅLSRIS MED FORÅRSLØG, BØNNER OG MANGO

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 20 MIN.
PERSONER
4
Et lækkert low-carb alternativ til almindelig ris, som ligger godt i maven. Tilsæt koriander for et asiatisk twist.

DET DU SKAL BRUGE
  1. Smør eller kokosolie
  2. Rød chili
    Fintsnittet
  3. Hvidløg
    Pillet og fintsnittet
  4. Forårsløg
    Befriet for top, rod samt det yderste seje lag
  5. God Madras karry
  6. Stort blomkål
    Befriet for de yderste blade og bunden af stokken
  7. Økologisk lime
    Saft og fintrevet skal
  8. Cashewnødder
    1 god håndfuld, grofthakket
  9. Mango
    Moden, men ikke for blød. Befriet for skind og sten og skåret i tern
  10. Havsalt
  11. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Giv gerne tilberedningen ekstra liv ved at tilsætte hakket frisk koriander

 

1. Smelt fedtstoffet i en tykbundet pande. Kom hvidløg, karry, chili og forårsløg i panden og sauter i et par minutter.

 

2. Riv i mellemtiden blomkål på et rivejern eller i en foodprocessor, og lad det sautere med i et par minutter. Sørg for at blomkåls “risen” bevarer lidt bid.

 

3. Smag til med limesaft og -skal samt salt og peber. Vend til sidst mango i tern og cashewnødder i blomkålsrisen og server.  

 

 

Velbekomme