Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

BAGT KNOLDSELLERI MED BLADSELLERI OG VALNØDDER

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 20 MIN.
PERSONER
4
Knoldselleri indeholder utallige gode mineraler, vitaminer og næringsstoffer. Derfor er vi vild med den, og har lavet denne opskrift, så den let kan snige sig ind på din tallerken forklædt som tilbehør.

DET DU SKAL BRUGE
  1. Stor knoldselleri
    Skrællet
  2. Usaltet smør
  3. Frisk timian
  4. Frisk rosmarin
  5. Hvidløg
    Flækkede
  6. Økologisk citron
    Saft og skal, skåret med en tyndskræller
  7. Bladselleri
    Fjern bund og top, der hvor de deler sig. Skær i 3 cm stykker
  8. Valnødder
    1 håndfuld
  9. Bredbladet persille
    Plukket og skyllet omhyggeligt
  10. Havsalt
  11. Havsalt
SÅDAN GØR DU

1. Placer sellerien på et stykke dobbelt stanniol. Læg smørret på toppen sammen med rosmarin, timian, hvidløg og citronskræller. Krydr med salt og peber og pak sellerien omhyggeligt ind i stanniol, så den er helt tæt. Bag pakken i ovnen ved 120 grader i ca. 3 timer.

 

2. Pak sellerien ud og gem saften der ligger i stanniolen. Lad sellerien køle af og skær den så i mindre stykker.

 

3. Kom saften i en gryde med bladselleri og sauter dem næsten møre. Tilsæt så selleristykker og sauter det hele godt igennem. Vend persille og valnødder i, og smag til med salt og peber inden servering.

 

Velbekomme