Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

BOK CHOY, FORÅRSLØG, RØD PEBERFRUGT OG SPINAT

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 20 MIN.
PERSONER
4
Det sprøde bid gør bok choy til en af Asiens mest populære kåltyper. Vi er ditto vilde med den og synes du skal servere den som salat-tilbehør.

DET DU SKAL BRUGE
  1. Cashewnødder
    1 håndfuld
  2. Bok choy
    Fjern roden og evt. grimme blade
  3. Forårsløg
    Fjern roden og toppen der hvor løget skiller samt de yderste lag
  4. Røde peberfrugter
    Fjern stilk, frøstol og kerner
  5. Hvidløg
    Pillet og fintsnittet
  6. Koldpresset jomfru olivenolie
    Kan erstattes med smør
  7. Frisk koriander
  8. Økologisk lime
    Saft og fintrevet skal
  9. Havsalt
  10. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

1. Rist cashewnødder gyldne med lidt salt i en tør pande ved moderat varme og tag dem af.

 

2. Del bok choy i stængler og grønne blade.

 

3. Hæld lidt fedtstof på panden og sauter hvidløg et minuts tid, inden bok choy stængler, peberfrugt og forårsløg kommes ved og sauteres et par minutter. Tilsæt de grønne bok choy toppe og sauter med ganske kort.

 

4. Tilsæt limesaft og -skal til grøntsagerne og smag til med salt og peber. Afslut med de ristede cashewnødder samt plukkede og grofthakket koriander.

 

Velbekomme