Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

MADPANDEKAGER AF JORDSKOKKER ELLER SKORZONERRØDDER

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 20 MIN.
PERSONER
4
Står der salat på menuen, og mangler der et mættende tilbehør? Skift hvidløgsflutet ud med tilbehøret her og få masser af næring fra rodfrugterne og skøn smag. Ellers brug den, som en pandekager bruges bedst, nemlig til at rulle om noget lækkert fyld. Vores gæster var fan!

DET DU SKAL BRUGE
  1. Jordskokker
    Skrubbet grundigt. Kan erstattes af skrællede skorzonerrødder
  2. Hvidløg
  3. Æg
  4. Lagret Parmigiano Reggiano
  5. Frisk rosmarin
    Fint hakket
  6. Usaltet smør
    En god klat
  7. Havsalt
  8. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Brug evt. en tallerken til at vende pandekagen med. Det gør du nemmest ved at lægge tallerkenen ovenpå pandekagen på panden og vende det hele på hovedet, hvorefter du lader pandekagen glide tilbage på panden og stege færdig. 

 

1. Riv jordskokker (eller skorzonerrødder) sammen med hvidløg og ost på et rivejern eller i en foodprocesser og kom det hele i en skål. Knæk æggene i skålen, tilsæt rosmarin, salt og peber og bland det hele godt.

 

2. Lad en klat smør bruse op på en god, lille slip-let pande. Hæld lidt dej på og fordel den i et tyndt lag i hele panden. Steg pandekagen gylden på den ene side, tilsæt en ny klat smør og steg pandekagen gylden og sprød på den anden side også. Fortsæt til du har brugt al dejen.

 

3. Server pandekagerne lune - f.eks. med en skefuld af den grønne curry, og byd gerne en god grov salat til. 

 

 

Velbekomme