Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

MARKCHAMPIGNON OG JORDSKOKKER MED GRILLET HJERTESALAT

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 20 MIN.
PERSONER
4
En salat med masser af næring og bid i. Perfekt til et af vores stykker islandsk laks.

DET DU SKAL BRUGE
  1. Jordskokker
    Skrubbede og skåret i halve
  2. Saltet smør
  3. Friske kydderurter
    Timian, rosmarin og evt. salvie
  4. Markchampignon
    Fjern roden, skyl dem omhyggeligt og dup dem STRAKS tørre i lidt køkkenrulle
  5. Hjertesalat
    Pil bladene af og skyl dem omhyggeligt
  6. Skalotteløg
    Pillede og fintsnittede
  7. Havsalt
  8. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Pep gerne retten yderligere op med frisk hakket rød chili og et drys gulerodstop om muligt.

 

1. Lad 2/3 af smørret bruse op i en pande med plukkede, friske krydderurter.

 

2. Drys salt og peber over panden og læg de halverede jordskokker på panden og steg dem næsten gyldne, møre og sprøde på skærefladen. Vend dem og giv dem yderligere 5-10 minutter inden de tages af.

 

3. Kom resten af smørret i panden og steg champignonerne 4-5 minutter. Kom jordskokkerne tilbage i panden sammen med hjertesalatblade, vend det hele rundt og krydr godt med salt og peber.

 

 

Velbekomme