Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr

SUR-SØDE BLØDE LØG VENDT MED PALMEKÅL

SVÆRHEDSGRAD
NEMT
AKTIV TILBEREDNING
CA. 20 MIN.
PERSONER
4
Et anderledes bud på et klassisk salat-tilbehør. Palmekål har en fantastisk smag som de sur-søde bløde løg spiller godt sammen med.

DET DU SKAL BRUGE
  1. Usaltet smør
  2. Hvidløg
    Pillet og fint hakket
  3. Frisk rosmarin
    Kun blade
  4. Store zittauerløg
  5. Store rødløg
  6. Palmekål
    Omhyggeligt skyllet og evt. ribbet af stænglen og skåret groft
  7. Økologisk citron
    Saft og skal skåret med en tyndskræller
  8. Havsalt
  9. Friskkværnet sort peber
SÅDAN GØR DU

TIP!

Er det svært at skaffe palmekål, kan du sagtens anvende både grønkål og sortkål i stedet. Det bliver retten ikke mindre god af! 

 

1. Pil alle løg, halver dem og skær dem i tynde både.

 

2. Lad smørret bruse op i en tykbundet pande med hvidløg, rosmarin og citronskal. Tilsæt løgbåde og lad dem stille og roligt stege let gyldne under stadig omrøring.

 

3. Når løgene er faldet sammen, efter ca. 15 minutter ved moderat varme, vendes kålen i og snurrer med til den netop falder sammen.

 

4. Tilsæt citronsaft og smag omhyggeligt til med salt og peber.

 

Velbekomme