Vare tilføjet til kurv
Levering tirsdag og fredag
Fri fragt fra 1.000 kr
Rævhede Naturprodukter

Dådyrspegepølse m/ Timian

300 gram

Medlemspris
DKK 64,80
Normalpris
DKK 72,00
Bliv medlem og spar DKK 7,20,- på denne vare.

Beskrivelse

Dådyrspegepølsen fra Rævhede med timian er den mest krydrede pølse i sortimentet fra Rævhede. Perfekt balance mellem den dybe smag af tørret vildt og den friske timian har det rigtigt godt i selskab med hinanden.

Den gode historie

Rune er en grundig mand. Omhyggeligt oplært af sin far, i dag står han i spidsen for Rævhede Naturprodukter, som igennem et par årtier har specialiseret sig i udskæring og forædling af vildtkød. I de senere år har Rune tillige fokuseret endnu mere på pølsemager-håndværket og traditionelt charcuteri af sydlandsk tilsnit, med fermentering og lufttørring i centrum. De forædlede produkter indeholder hverken nitrit eller andre kunstige smagsfremmende eller konserverende tilsætningsstoffer. Rune tilsætter kun salt, krydderier og kærlighed til detaljen og håndværket. 

Sådan kan du gøre

Husk at en god og velsmagende pølse har flere anvendelsesmuligheder end blot i madpakken. Tænk, skiver på tapas-anretningen eller som små snacks.

Ingredienser:

Hjortekød, salt, krydderier (Timian 0,3 %, oregano, peber), kartoffelfibre, sukker. Altid 100 % naturligt indhold.

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 504 kJ/120 kcal Protein 25,1 g Fedt 10,8 g, heraf mættet fedt 5,2 g Kulhydrater 0,2 g, heraf sukker arter 0,2 g Salt 2,8 g

Leveres som kølevare.

216 kr. pr. kg